Newsroom

Newsroom

Καρφιά Πολύδωρα κατά Σαμαρά

Καρφιά κατά του Αντώνη Σαμαρά έριξε ο Βύρων Πολύδωρας στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Ο κ. Πολύδωρας αναφερόμενος στην…

polidoras

Καρφιά κατά του Αντώνη Σαμαρά έριξε ο Βύρων Πολύδωρας στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Ο κ. Πολύδωρας αναφερόμενος στην δηλώση του για την Χρυσή Αυγή παραδέχθηκε, ότι έχει διαφορετικές απόψεις από αυτές του προέδρου του κόμματος και πρωθυπουργού.

«Δεν είμαι κασέτα του αρχηγού», υπογράμμισε, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν ήθελε να «χτυπήσει» τον Σαμαρά. «Δεν ήταν στις σκέψεις μου να κάνω αντιδικία με τον Σαμαρά ούτε με κανέναν».

Ερωτώμενος για τη στάση που θα κρατήσει σε περίπτωση που η ΝΔ τον διαγράψει , ο κ.Πολύδωρας ξεκαθάρισε πως δεν ψάχνει για άλλο κόμμα, ούτε πάει σε άλλο κόμμα αλλά ούτε και φτιάχνει νέο κόμμα.”Εγώ δεν άλλαξα κόμμα , ούτε πήγα να φτιάξω κόμμα”τονισε και συμπληρωσε «αν με διαγράψουν θα ελευθερωθώ.  Δεν ψάχνω για κόμμα, ούτε φτιάχνω κόμμα, ούτε πάω σε άλλο κόμμα, άλλοι το έκαναν αυτό» είπε με νόημα ο κ. Πολύδωρας και πρόσθεσε «δεν θα ντρέπομαι γιατί είμαι κολώνα… δεν θα έρθουν τα αναρριχητικά φυτά να γκρεμίσουν την κολώνα».