«Καρφιά» Μητσοτάκη σε Μεϊμαράκη-Σαμαρά

Έστω και με… τρόπο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε νέες του δηλώσεις επιβεβαίωσε το «ψυχροπολεμικό» κλίμα που επικρατεί στην Πειραιώς, προχωρώντας σε δηλώσεις όπου άφησε σαφείς αιχμές στην παλαιότερη ηγεσία της ΝΔ.

Σαμ Μειμ

Μιλώντας στο διευρυμένο διαγραμματειακό όργανο του κόμματός του και ανάμεσα στις αντιπολιτευτικές κορόνες του, ο νυν πρόεδρος της ΝΔ άφησε και «καρφιά» κατά των παλιότερων προέδρων, Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Αντώνη Σαμαρά κατά τη διάρκεια μίας αναδρομής στην «ιστορική» ηγεσία του…

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι «είμαστε μία διαφορετική ΝΔ καθώς πηγαίνουμε προς τις πολλαπλές εκλογές… Αισθάνομαι ικανοποίηση γιατί παρέλαβα ένα κόμμα μετά από απανωτές εκλογικές ήττες που πολλοί θεωρούσαν ότι ήταν σε διαρκή πτώση και την ξανακάναμε την μεγάλη κυρίαρχη κεντροδεξιά παράταξη, ένα από τα μεγαλύτερα κεντροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη, ανανεωμένο, που θα διεκδικήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών».

Επέστησε την προσοχή των στελεχών στο ότι «θα πρέπει να σπάσουμε τα στεγανά και την προσπάθεια να μας παρουσιάσουν ως κάτι που δεν είμαστε… Ο κ. Τσίπρας αντιπολιτεύεται μία ΝΔ που δεν υπάρχει, αντιμετωπίζει μία άλλη ΝΔ και έναν άλλο Κυριάκο Μητσοτάκη… Όσο θα επενδύει στην οξύτητα και στην πόλωση, εμείς θα εστιάζουμε στα προβλήματα των πολιτών. Δεν θα αφήνουμε τίποτε αναπάντητο αλλά θα προβάλλουμε και τις θετικές μας προτάσεις».

Τώρα, σχετικά με το πόσο ξαναέφτιαξε «την μεγάλη κυρίαρχη κεντροδεξιά παράταξη» τα σχόλια είναι περιττά… Αλλά ερωτήματα προκαλούν οι σαφείς αναφορές του στα λάθη των προηγούμενων ηγεσιών της ΝΔ και μένει να δούμε πως θα αντιδράσουν οι Μεϊμαράκης και Σαμαράς…

Πηγή:documentonews.gr
 

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…