"Καρφιά" Γεννηματά σε Βενιζέλο: Η Ελιά δεν κατάφερε να εκφράσει τις δυνάμεις της κεντροαριστεράς

Τη δυσαρέσκειά της για το εκλογικό αποτελέσμα εκφράζει, σε συνέντευξη της, στην εφημερίδα «Real News», η αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας, Φώφη…

fofi gennimata

Τη δυσαρέσκειά της για το εκλογικό αποτελέσμα εκφράζει, σε συνέντευξη της, στην εφημερίδα «Real News», η αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας, Φώφη Γεννηματά που αφήνει σαφείς αιχμές για τις κινήσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου.

«Η Ελιά δεν τα κατάφερε με τον τρόπο που υλοποιήθηκε το εγχείρημα, να αναπτύξει δυναμική και να εκφράσει τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς. Δεν συμβιβάζομαι με το 8% της Ελιάς, ποσοστό που κατά τη γνώμη μου, οφείλεται στη συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ» τονίζει, χαρακτηριστικά, η κ.Γεννηματά.

Η αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας σημειώνει ότι το αποτέλεσμα των εκλογών «μάς επιτρέπει να χτίσουμε την επόμενη μέρα, είναι καλύτερο από ό,τι όλοι περίμεναν, αλλά φυσικά δεν μας ικανοποιεί».

Σημειώνει ακόμα ότι για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς δεν φτάνει η επιστροφή στελεχών του ΠΑΣΟΚ, χρειάζονται ανοίγματα στη ΔΗΜΑΡ, το Ποτάμι, τους Οικολόγους, τις προοδευτικές δυνάμεις της αυτοδιοίκησης, των επιμελητηρίων κλπ.

«Τα βήματα που πρέπει να γίνουν από εμάς για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς δεν θα τα αποφασίσει κανένας μόνος του ούτε και κανένας άλλος για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ», υπογραμμίζει η κ.Γεννηματά.

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…