«Καρφιά» Αντώναρου για e-food και την υπαναχώρηση: Για αυτό προσπαθούν να βγάλουν τα σόσιαλ στη σέντρα.

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο Ευάγγελος Αντώναρος, κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή, την απόφαση του efoof να υπαναχωρήσει και να να δώσει συμβάσεις αορίστου χρόνου σε όλους τους εργαζόμενους

NewsRoom 23/09/2021 | 23:20

Με αφορμή την πλήρη υπαναχώρηση της εταιρείας efood -που αναγκάστηκε τελικά υπό την γενική κατακραυγή μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, Instagram κλπ) αλλά και την αποδοκιμασία της εταιρείας μέσα από την αξιολόγησή της στις εφαρμογές, να δώσει συμβάσεις αορίστου χρόνου σε όλους τους εργαζόμενους- ο Ευάγγελος Αντώναρος με ανάρτηση του επισημαίνει:

«Άλλη μία απόδειξη γιατί προσπαθούν να βγάλουν τα σόσιαλ στη σέντρα. Γιατί τα φοβούνται. Γιατί δεν μπορούν να να τα αντιμετωπίσουν. Γιατί εκφράζουν τη λαϊκή βούληση. Την πραγματική. Όχι την κατασκευασμένη.»

Προσθέτει μάλιστα πως αυτή η κατακραυγή δεν προκαλείται από τα συμβατικά ΜΜΕ.

 

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Από τις ειδήσεις:
Η εταιρία διανομής φαγητού efood κάνει στροφή και μετατρέπει σε αορίστου χρόνου τις συμβάσεις των χιλιάδων διανομέων της.
Μετά την κατακραυγή. Που; Όχι βέβαια στα συμβατικά ΜΜΕ.
Αλλά από τους κανονικούς πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Έτσι. Για να το βλέπουν οι επικριτές τους στο χώρο της πολιτικής αλλά και των παπαγάλων τους. Άλλη μία απόδειξη γιατί προσπαθούν να βγάλουν τα σόσιαλ στη σέντρα. Γιατί τα φοβούνται. Γιατί δεν μπορούν να να τα αντιμετωπίσουν. Γιατί εκφράζουν τη λαϊκή βούληση. Την πραγματική. Όχι την κατασκευασμένη.