Newsroom

Newsroom

Καρφιά Άδωνι για Δένδια: «Κανείς δεν πρέπει να υποδύεται τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας – Πρόεδρος είναι ένας» (video)

Μετά την αρχηγική εμφάνιση Δένδια που ανάγκασε τον Μητσοτάκη να διαγράψει το παιδί για όλα τα θελήματα, οι ακροδεξιοί βγαίνουν στην αντεπίθεση - Καζάνι που βράζει το εσωκομματικό τοπίο της Νέας Δημοκρατίας

5058318

Βαθύ ρήγμα στο εσωτερικό της ΝΔ φαίνεται ότι προκάλεσε η αρχηγική εμφάνιση του Νίκου Δένδια που ανάγκασε τον Κυριάκο Μητοστάκη να κινηθεί ενάντια στην ακροδεξιά πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας και να διαγράψει να διαγράψει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος, ειδικά το τελευταίο διάστημα, είχε προβεί δημοσίως σε ένα απίστευτο κρεσέντο ακροδεξιάς ρητορικής.

Η εσωκομματική αντιπαράθεση αποκρυσταλλώνεται πλήρως στα όσα δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ κληθείς να σχολιάσει τη διαγραφή Μπογδάνου.

Όπως ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:«Δεν είμαι πρόεδρος της ΝΔ και δεν μου αρέσει ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος να υποδύονται τον πρόεδρο της ΝΔ. Πρόεδρος της ΝΔ είναι ένας, δεν έχουμε άλλον». Ωστόσο, πέρα από το προφανή συμπεράσματα που εξάγονται από τις σχετικές δηλώσεις Γεωργιάδη, ότι δηλαδή η ακροδεξιά πτέρυγα φαίνεται να είναι βαθύτατα εκνευρισμένη απέναντι στην αρχηγική εμφάνιση του Νίκου Δένδια, προκύπτει ακόμα ένα συμπέρασμα.

Η ανάγκη του Γεωργιάδη να υπερασπιστεί το αξίωμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και να υπενθυμίσει προς όλους ότι «αρχηγός είναι ένας», αποτελεί ομολογία της αδυναμίας του Κυριάκου Μητσοτάκη να λειτουργήσει ως πραγματικός αρχηγός σε μια εσωκομματική σκηνή που θυμίζει καζάνι που βράζει, έχοντας έτσι ανάγκη τους ακροδεξιούς αυλικούς ώστε να καταφέρει να επιβιώσει.

Μείον ένα ακροδεξιό στέλεχος λοιπόν μετράει πλέον η Νέα Δημοκρατία, γεγονός που φάνηκε πως ενόχλησε πολύ τον κ. Γεωργιάδη, καθότι όπως ο ίδιος σχολίασε, ο Μπογδάνος ήταν «φίλος» του. 

Βέβαια, η κίνηση Δένδια όσο και αν προκαλεί γκρίνια και νεύρα στην alt-right πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας, φαίνεται πως ανάγκασε ακόμα και τους ίδιους να αναγνωρίσουν ότι ο Μπογδάνος είχε τραβήξει πολύ το σχοινί με τις ακροδεξιές του δηλώσεις, γεγονός που προκύπτει από τις παρακάτω δηλώσεις Γεωργιάδη:

«Ο κ. Μπογδάνος θα καταλάβει ότι έκανε λάθος και θα επιδείξει την ανάλογη συμπεριφορά. Δεν είναι ντροπή να κάνεις λάθος. Και εγώ έχω κάνει λάθη στη ζωή μου και στην πολιτική. Ντροπή είναι να μην καταλαβαίνεις ότι έκανες λάθος», είπε μεταξύ άλλων.

Βέβαια, ότι γράφει δεν ξεγράφει. Ο Νίκος Δένδιας παραμένει ο μεγάλος νικητής, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ο μεγάλος χαμένος, και ο Μητσοτάκης ανίκανος να λειτουργήσει ως πραγματικός αρχηγός, παρά και τις φωνές των ακροδεξιών που προσπαθούν να τον επαναφέρουν από τον πολιτικό λήθαργο.

 

Καλαμάτα: Κιτρίνισε τα πάντα η αφρικανική σκόνη – Απίστευτες εικόνες από την περιοχή (video)

2

Καλαμάτα: Κιτρίνισε τα πάντα η αφρικανική σκόνη – Απίστευτες εικόνες από την περιοχή (video)

Σε ταινία παραπέμπει το σκηνικό στην Καλαμάτα μετά την επέλαση της αφρικανικής σκόνης

Κατερίνα Βρανά: «Σελεμπρέισιον γενεθλίων και επιβίωσης» – 7 χρόνια επιβίωσης με δύο δυνατές αναρτήσεις (Εικόνες)

438108010 18426626314000170 825866362010932573 n

Κατερίνα Βρανά: «Σελεμπρέισιον γενεθλίων και επιβίωσης» – 7 χρόνια επιβίωσης με δύο δυνατές αναρτήσεις (Εικόνες)

Σαν σήμερα, στις 23 Απριλίου, η Κατερίνα Βρανά ήρθε αντιμέτωπη με τον θάνατο και κατάφερε…

Σοκ στο Αγρίνιο: Ασθενής πέθανε λίγες ημέρες αφού πήρε εξιτήριο – Τι απαντά το νοσοκομείο

nosokomeio agia olga giatros giatroi 2

Σοκ στο Αγρίνιο: Ασθενής πέθανε λίγες ημέρες αφού πήρε εξιτήριο – Τι απαντά το νοσοκομείο

Οι πρώτες πληροφορίες για τον άτυχο ασθενή στο Αγρίνιο - Οι αρχές ερευνούν τα αίτια…