«Καρφί» Βαρουφάκη για Σακοράφα: «Εκδηλώνεται ελεύθερα!»

Το σαρκαστικό σχόλιο του επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 για το πρώην στέλεχος του κόμματός του

ΕΚ - Βαρουφακης Σακοραφα

Με ένα σαρκαστικό σχόλιο αναφέρθηκε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25, Γιάνης Βαρουφάκης, στην πρώην βουλευτή και μέχρι πρότινος μέλος του κόμματος, Σοφία Σακοράφα, με αφορμή μία ευχαριστήρια επιστολή του ΣΕΓΑΣ (του οποίου η Σοφία Σακοράφα είναι πρόεδρος) προς τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο.

Στην επιστολή του, ο ΣΕΓΑΣ συγχαίρει και ευχαριστεί τον δήμο Βόλου “για την καθοριστική συμμετοχή του στην επιτυχημένη διοργάνωση των ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ & Κ23 Α– Γ, τα οποία διεξήχθησαν το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023, στον Βόλο, στο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ”. Στην ίδια επιστολή, ο ΣΕΓΑΣ τονίζει: “Είμαστε σίγουροι ότι με την υποστήριξη τέτοιων εκδηλώσεων, που συνδυάζουν την άρτια οργάνωση με την μεγάλη συμμετοχή νεαρών αλλά και διακεκριμένων αθλητών, συμβάλετε αποφασιστικά στη διάδοση και την ανάπτυξη του στίβου και προσφέρετε ιδανικά κίνητρα στην τοπική νεολαία για την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό. Παρακαλούμε να διαβιβάσετε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά μας σε όλους όσοι συνέβαλαν, εκ μέρους του ΔΗΜΟΥ, στην άρτια διοργάνωση και την ζεστή φιλοξενία”.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Γιάνης Βαρουφάκης σχολίασε σχετικά: “Χαίρομαι που απάλλαξα την Σοφία από τον παραμικρό κομματικό ενδοιασμό να εκδηλώνεται ελεύθερα!”.

Υπενθυμίζεται ότι η Σοφία Σακοράφα ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας την αποχώρησή της από το ΜέΡΑ25. Είχε προηγηθεί επιστολή του Γιάννη Βαρουφάκη, του Κλέωνα Γρηγοριάδη και της Λίτσας Αλεξάκη, προς την επιτροπή δεοντολογίας και τήρησης καταστατικού του κόμματος, ζητώντας τη διαγραφή της, καθώς το τελευταίο διάστημα με τις επιλογές της ως πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ είχε προκαλέσει ρήξη στις σχέσεις της με τον Γιάνη Βαρουφάκη και άλλα στελέχη.

Μαρούσι: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (video)

9 12

Μαρούσι: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (video)

Νεκρός ένας 21χρονος, σοβαρά τραυματισμένος ένας 23χρονος

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…