Newsroom

Newsroom

«Καρφί» Στεφανίδη για την ανάδειξη του αθλητή της χρονιάς-«Έπρεπε να είναι ο Τεντόγλου»

Αιχμές  για την ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως κορυφαίου Έλληνα αθλητή για το 2021 στα βραβεία του ΠΣΑΤ, άφησε η Κατερίνα Στεφανίδη, θεωρώντας πως νικητής έπρεπε να είναι ο Μίλτος Τεντόγλου.

4863667

Τη διαφωνία της με την ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως αθλητή της χρονιάς στα βραβεία του ΠΣΑΤ εξέφρασε η Κατερίνα Στεφανίδη. Ο Γιάννης κατέκτησε για δεύτερο σερί χρονιά το βραβείο του αθλητή της χρονιάς στην εκδήλωση του ΠΣΑΤ, και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ στο Twitter, επιχειρηματολόγησε υπέρ του Μίλτου Τεντόγλου, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια θα έπρεπε να είχε αναδειχθεί κορυφαίος

 

Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χέ@@@κε αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Γίνεται σε Ολυμπιακή χρονιά να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο πανευρωπαϊκό κλειστού (με μισό πόδι);” έγραψε αρχικά το απόγευμα της Παρασκευής η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο στο επί κοντώ σχετικά με την ψηφοφορία του ΠΣΑΤ που κατέταξε τον πρωταθλητή του ΝΒΑ, πάνω από τον χρυσό Ολυμπιονίκη του μήκους, Μίλτο Τεντόγλου.

 

Ακολούθησαν πολλές αντιδράσεις και σχόλια στα social, με την Κατερίνα Στεφανίδη να απαντά σε πολλά από αυτά.  “Είναι Ολυμπιακή χρονιά. Το NBA γίνεται κάθε χρόνο. Οι Ολυμπιακοί κάθε 4 (5 σε αυτήν την περίπτωση). Επίσης η ομάδα του Γιάννη πήρε NBA όχι ο Γιάννης. Ο Τεντόγλου και ο Ντούσκος πήραν μόνοι τους τα χρυσά στους Ολυμπιακούς. Αυτή είναι η γνώμη μου” έγραψε, απαντώντας σε χρήστη του Twitter.

“Ο Γιάννης μπορεί να κερδίσει το NBA κάθε χρόνο. Η δυσκολία είναι το ότι οι Ολυμπιακοί γίνονται κάθε 4. Σε ολυμπιακή χρονιά αθλητής της χρονιάς πρέπει να είναι ολυμπιονίκης” ανέφερε σε άλλο tweet.

 

 

stefanidi antetokoynmpo2

Κάποια στιγμή, χρήστης του Twitter της έγραψε: “Και στις γυναίκες ολυμπιονίκης έπρεπε να το πάρει. Ο Γιάννης μπορούσε να το πάρει και του χρόνου, η Σάκκαρη μπορούσε επίσης και του χρόνου γιατί θα έχει καλύτερη χρονιά σίγουρα”.

“Στις γυναίκες δεν είχαμε μετάλλιο άρα οι υπόλοιπες ήμασταν του πεταματού” απάντησε η Κατερίνα Στεφανίδη, με μια δόση ειρωνείας.

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ