«Καρφί» Γιαννακόπουλου σε Μητσοτάκη με φόντο… τον Βοτανικό

Κατά τη διάρκεια της Παρασκευής (24/7) έγινε γνωστό το πλάνο του Γιάννη Αλαφούζου για πλήρη αναμόρφωση της Λεωφόρου κι επιστροφή του Παναθηναϊκού στην ιστορική έδρα του, με τον Δ. Γιαννακόπουλο να «καρφώνει»... τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την καθυστέρηση της κατασκευής του γηπέδου στο Βοτανικό!  

giannakopoulos

Λίγες ώρες αργότερα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδειξε να ταυτίζεται πλήρως με το σχόλιο ενός ακολούθου του στο Instagram, ο οποίος έκανε λόγο για προεκλογικά παιχνίδια της Νέας Δημοκρατίας.

Αναλυτικά το σχόλιο, ακριβώς όπως γράφτηκε στο Instagram:

«Δυστυχως οπως ….φαίνεται απο την Νεα Λεωφόρο… Το σχεδιο ηταν να παρει τους ψήφους προεκλογικά η ΝΔ… Ας τα εχουμε καλα με τον Γιαννακοπούλο σου λέει και τους φιλάθλους… Ναι στην παναθηναικη πολιτεια στον βοτανικό προεκλογικα… Και μετα.. Πάπαλα!!! Τελικά παντως την κατάλληλη στιγμη εφυγε ο πρόεδρος… Οχι βεβαια γιατι είδε τα δυσκολα… Αλλα γιατι είδε οτι ολοι εμεις οι Παναθηναικαρες δεν θελουμε να στηρίξουμε εναν προεδρο με αρχιδια που προσπαθει να κανει τον Παναθηναϊκό μεγαλο. Εφυγε λοιπον… Και μαζι του εφυγε και ο Καλάθης κτλ… Και οι αλλοι πηραν Σλούκα… Που καποτε ελπίζαμε για δίδυμο στην Παναθα. Και οι απεναντι ουσιαστικά τον προκαλούν ανεβάζοντας φωτογραφία με λευκή πετσέτα. Τελικά ο θσνασης σε ενα επεσε εξω… οι αγγελόπουλοι εμειναν και φτιάχνουν ομαδα φάιναλ 4…που εχουν να πανε απο το 17 και ο Γιαννακοπούλος εφυγε… Και εμεις εχουμε να παμε απο το 12. Νιωθω μεγαλη λυπη. Παντως ο μονος που δεν φταιει ειναι ο Δημήτρης… Εκανε οτι μπορουσε… Αλλα ειπαμε ουσιαστική βοήθεια από πουθενά. μαύρα χρόνια κσι στο μπασκετ».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σημείωσε… «Τα είπες όλα…»

Πηγή: olaprasina1908.gr
 

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό