«Καρφί» από Αντώναρο σε Μητσοτάκη για το κλείσιμο της Ηρώδου Αττικού

«Είχαν πει ότι δεν θα ξανασυμβεί, ή όχι;», έγραψε σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Ευάγγελος Αντώναρος.  

5d9997df825e6365f3749af2

«Καρφί» από τον Ευάγγελο Αντώναρο σε ένα από τα πρώτα επικοινωνιακά “τρικ” που έστησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τις πρώτες κιόλας μέρες που ανέλαβε καθήκοντα πρωθυπουργού, αυτό της δήθεν οριστικής απομάκρυνσης των ΜΑΤ που με τις κλούβες τους έκλειναν την οδό Ηρώδου Αττικού!

Σχολίασε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ: 

«Θα ήθελα να ξέρω ποιος έδωσε εντολή να κλείσουν σήμερα το βράδυ με περιπολικά την είσοδο της Ηρώδου Αττικού από Βασ. Σοφίας!!!

Γιατί από ό, τι θυμάμαι μετά τις εκλογές του Ιουλίου είχαν πει ότι αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ. Η όχι; »

Να θυμίσουμε ότι πολλά φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ είχαν γράψει ότι … «δουλειά έπιασε ο νέος πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης λίγες μόνο ώρες από την ανάληψη των καθηκόντων του», ότι «θα αλλάξει όλα εκείνα που… ενοχλούν τους πολίτες» και ότι «ο νέος πρωθυπουργός «έδιωξε» τις κλούβες των ΜΑΤ που έκλειναν την οδό Ηρώδου Αττικού προς το Μέγαρο Μαξίμου». 

Υποτίθεται πως είχε δώσει εντολή «να μην ξαναμπλοκαριστεί ο δρόμος από κλούβες των ΜΑΤ». 

Αλλά αυτά είναι για τους αφελείς τελικά…

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…