Καρδούλα και πεντακοσάρικο

O γλυκός Βαλεντίνος του Φαλήρου ζητάει 28 χιλιάρικα αποζημίωση, επειδή μία λυτή τον έκανε ράκος

mpogdanos

H πολιτική καριέρα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου όφειλε να τελειώσει πριν καν αρχίσει. Η συμπάθειά που εξέφρασε ο λεγάμενος προς τον καθ’ ομολογία δολοφόνο Ρουπακιά, ο οποίος, verbatim, «σε τελείως ανθρώπινο επίπεδο είναι ράκος»,  θα έπρεπε να τον στείλει ανεπιστρεπτί στο περιθώριο ή στη Χρυσή Αυγή – το ίδιο κάνει.

Το άλλο μισό του ίδιου συλλογισμού, όπου  η Μάγδα Φύσσα αποκαλείται τραμπούκος επειδή εκτόξευσε ένα πλαστικό μπουκάλι προς τον φονιά του γιου της και στολίζεται με την υπέροχη φράση «βλέπεις μια μάνα που είναι λυτή», μπορεί να άρεσε στους νοικοκυραίους αλλά είναι ακόμα χειρότερο.

Η ύβρις του Μπογδάνου απέναντι στον δολοφονημένο Παύλο Φύσσα και στην ηρωίδα μητέρα του μοιάζει αντάξια βουλευτικού εδράνου με το κόμμα-καρκίνωμα των ναζιστών, αλλά όταν έφτασε η ώρα της κάλπης όλα μπερδεύτηκαν γλυκά.

Η Νέα Δημοκρατία μάζεψε στους κόλπους της λογής λογής χουντικά απολειφάδια και λογής λογής Μπογδάνους, σημαδεύοντας διάνα στα ταπεινότερα ένστικτα της ελληνικής κοινωνίας.

Ο λαουτζίκος που βδελύσσεται το τσιγάρο του Πολάκη αλλά έχει κορώνα στο κεφάλι του το πούρο του Μαρινάκη εξοστράκισε κατά λάθος από τη Βουλή την ασόβαρη Χρυσή Αυγή, αλλά τουλάχιστον έδωσε αυτοδύναμη εξουσία στη σοβαρή Χρυσή Αυγή.

Πρόσωπα σαν τον Μπογδάνο δεν είναι παρά η απεικόνιση της νέας κανονικότητας. Βλέπεις ξεχασμένες αφίσες της Νέας Δημοκρατίας δίπλα στα πόστερ του τσίρκου Μεντράνο και δυσκολεύεσαι να ξεχωρίσεις ποιος είναι ποιος.

Η διαφορά γίνεται εμφανής όταν συνειδητοποιείς ότι τα αθώα ξεδοντιασμένα ζωάκια του τσίρκου είναι εντελώς ακίνδυνα σε σύγκριση με τους κοστουμαρισμένους λύκους που θρονιάζονται στα κυβερνητικά θεωρεία.

Ο αγλαός ΣΚΑΙ κατέχει τη δική του πτέρυγα στα πεδινά της Βουλής και ο ήρωάς μας πρωτοστατεί στην εκστρατεία του σκότους. Οσάκις τα μπατζάκια σηκώνονται και αποκαλύπτουν σάρκα, έρχεται η βουλευτική ασυλία να καμουφλάρει τη γύμνια, σαν κουβέρτα που κρύβει πάσα νόσο και πάσα μαλακία.

Σε τελείως ανθρώπινο επίπεδο, ο Μπογδάνος αισθάνθηκε ότι κινδύνευσε από μία ανάρτηση η οποία αποκάλυπτε την ακριβή τοποθεσία όπου βρισκόταν. Ναι, ο ίδιος Μπογδάνος τον οποίο επί χρόνια μπορούσε κάθε καλοθελητής να συναντήσει έξω από το κτίριο του ΣΚΑΙ (και των άλλων μέσων όπου εργαζόταν) πριν ή μετά την εκπομπάρα του.

Επιπρόσθετα ένιωσε θιγμένος, επειδή η κοπέλα που τον «κάρφωσε» έβαλε καρδούλες κάτω από σχόλια που προέτρεπαν σε ανασκολοπισμό του. Προσβολή προσωπικότητας, επικαλείται ο άνθρωπος που χαρακτήριζε τον Ρουπακιά ράκος και τη Μάγδα Φύσσα λυτή τραμπούκω.

Στην εξέλιξη της φάσης, τα έβαλε με τον Βαξεβάνη προβάλλοντας ψευδείς ισχυρισμούς («καταδικασμένος συκοφάντης»), αλλά ‘νταξ’, αυτό είναι επίσημη αθλοπαιδιά της παράταξης που τον φιλοξενεί στη ρυπαρή αγκάλη της.

Εξυπακούεται ότι ο απίθανος αυτός άνθρωπος, ο Μπογδάνος λέω, ζητάει φράγκα για να ξεπεράσει την προσβόλα. Ολογράφως, εικοσιοχτώ χιλιάδες ευρώ.

Είκοσι για τις τριανταννέα καρδούλες και άλλα οχτώ για …παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Καρδούλα και πεντακοσάρικο, μέρα που είναι. Η τιμή τιμή δεν έχει, αλλά η ξεφτίλα έχει και παραέχει.

Η γαλαρία που απαιτεί παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ παρακαλείται να σιωπήσει, διότι ο αγλαός Κωνσταντίνος ουδέποτε έγινε μέλος της. Δεν γούσταρε, λέει, να έχει κήνσορες στο κεφάλι του, που να του λένε πότε να απεργήσει και πότε να υποβάλει πόθεν έσχες.

Οπότε, δεν χρειάζεται να νιώσουμε και ελόγου μας προσβεβλημένοι. Αφού δεν είμαστε συνάδελφοι μαζί του, ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Είναι, διευκρινίζει, παρουσιαστής ο γλυκός Κωνσταντίνος και όχι δημοσιογράφος. Και ως γνωστόν τους παρουσιαστές δεν τους πιάνουν ενοχλητικές απεργίες, στο μαγαζί που τον ανέδειξε.

Τους πιάνει ωστόσο ο κώδικας της κοινής ηθικής και της αγωγής του πολίτη. Τα περιβόητα  σχόλια στο «Βαθύ Λούμπεν» μετέτρεψαν τον Μπογδάνο σε ράκος, σε τελείως ανθρώπινο επίπεδο. Απαράδεκτο, να κυκλοφορούν λυτοί οι χρήστες που τα φιλοτέχνησαν.

Λησμόνησα να σημειώσω, στο μεταξύ, ότι πριν από λίγο είδα τον Μπογδάνο στην τηλεόραση, στην απ’ ευθείας μετάδοση από τη Βουλή.

Να το καταγράψω ή θα μου κάνει αγωγή επειδή αποκάλυψα το ακριβές λοκέσιο της αφεντομουτσουνάρας του; Γουάτ του ντου;

Καλλιάνος: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του – Ο Κούγιας την νομική εκπροσώπηση της οικογένειας

Καλλιάνος

Καλλιάνος: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του – Ο Κούγιας την νομική εκπροσώπηση της οικογένειας

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε εκφράσει μέσω βίντεο τα παράπονα του για τις συνθήκες νοσηλείας του…

Χρήστης του Reddit για το «ΖΑΡΙ» της Σάττι: «Δεν είναι ερωτοτράγουδο – Μιλάει για τον υπερτουρισμό και την κακομοιριά μας»

maxresdefault

Χρήστης του Reddit για το «ΖΑΡΙ» της Σάττι: «Δεν είναι ερωτοτράγουδο – Μιλάει για τον υπερτουρισμό και την κακομοιριά μας»

Αίσθηση προκάλεσε η ερμηνεία για το περιεχόμενο των στίχων από έναν χρήστη του Reddit, σύμφωνα…

Αυτιάς για ψήφους Σπαρτιατών: «Δεν μπορώ να απαντήσω – Εγώ δεν είμαι πολιτικός, δημοσιογράφος είμαι» (ηχητικό)

6188958 1

Αυτιάς για ψήφους Σπαρτιατών: «Δεν μπορώ να απαντήσω – Εγώ δεν είμαι πολιτικός, δημοσιογράφος είμαι» (ηχητικό)

«Δεν είναι δουλειά μου ούτε να προσγειώνω αεροπλάνο, ούτε να κάνω εγχείρηση στο νοσοκομείο», ανέφερε…

Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο και τον έστειλε στο νοσοκομείο

tzaneio nosokomeio

Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο και τον έστειλε στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αντιδήμαρχος μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο με αιμορραγία στο μέτωπο

Τσιτσιπάς: Οι νέες δηλώσεις θα γίνουν σίγουρα viral – «Το χώμα είναι καμβάς, μπορώ να γράφω ποιήματα»

Τσιτσιπάς

Τσιτσιπάς: Οι νέες δηλώσεις θα γίνουν σίγουρα viral – «Το χώμα είναι καμβάς, μπορώ να γράφω ποιήματα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «έγραψε» πάλι, αυτή τη φορά μιλώντας για το χώμα