Καρατζαφέρης «σφάζει» Κυριάκο με το γάντι: Καμαρώνω που τα τρία παιδιά μου είναι ο πυρήνας της κυβέρνησης

«Ποιος πατέρας δεν είναι ικανοποιημένος όταν βλέπει τα παιδιά του, άτακτα ή λιγότερο άτακτα, σήμερα να είναι οι βασικοί πυρήνες μιας κυβέρνησης;»

NewsRoom 20/09/2021 | 18:35

Με πλήρη επίγνωση ότι τα όσα λέει πιθανότατα τραυματίζουν ανεπανόρθωτα το κεντρώο προσωπείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο ιδρυτής του ΛΑΟΣ και πολιτικός «πατέρας» της ακροδεξιάς υπουργικής ομάδας των Βορίδη - Γεωργιάδη - Πλεύρη, έσπευσε να δηλώσει σήμερα... περήφανος που τα τρία παιδιά του αποτελούν σήμερα τον βασικό πυρήνα της κυβέρνησης.

«Ποιος πατέρας δεν είναι ικανοποιημένος όταν βλέπει τα παιδιά του, άτακτα ή λιγότερο άτακτα, σήμερα να είναι οι βασικοί πυρήνες μιας κυβέρνησης;», είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης για τους Άδωνη Γεωργιάδη, Μάκη Βορίδη και Θάνο Πλεύρη», είπε ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha και τον Τάκη Χατζή και συνέχισε:

«Αυτά τα τρία παιδιά, άξια καθόλα, σήμερα είναι ο πυλώνας, ο πυρήνας της κυβέρνησης και καμαρώνω κι ευχαριστιέμαι», συμπλήρωσε. «Για τον φρέσκο της παρέας», τον Θάνο Πλεύρη, ο Γιώργος Καρατζαφέρης είπε πως «έχει όλες τις δυνατότητες. Απευθύνεται στον πυρήνα των ακροδεξιούληδων, που είναι και ο πυρήνας των αρνητών και μπορεί να τους μιλήσει, να τους πει “για σταθείτε ρε…”». Στην ερώτηση αν ο Θάνος Πλεύρης είναι ακροδεξιός, απάντησε: «Με την έννοια που δίνουν σήμερα. Και μένα με έλεγαν ακροδεξιό κι ήταν η πλάκα, εγώ γέλαγα», απάντησε χαρακτηριστικά.