Καρατζαφέρης και Μπαλτάκος ανακοίνωσαν την… "Εθνική Ενότητα"

Με επικεφαλής το Γιώργο Καρατζαφέρη και γενικό γραμματέα τον Τάκη Μπαλτάκο, η «Εθνική Ενότητα», όπως ονομάζεται το κόμμα τους, αποτελεί σύμφωνα με τους ίδιους συνέχεια της ΕΡΕ και της ΝΔ του Αβέρωφ και του Καραμανλή.

57079dfe1dc5246d5c8b4ac5

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν σήμερα, Καρατζαφέρης και Μπαλτάκος παρουσίασαν ένα «πατριωτικό» κόμμα που θεωρούν ότι χρειάζεται η χώρα.

Ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος, χαρακτήρισε την «Εθνική Ενότητα» ως ένα «αντιμνημονιακό» και «ευρωσκεπτικιστικό» κόμμα.

Όπως φαίνεται να θεωρεί ο άνθρωπος που κρατούσε ζεστές τις σχέσεις ΝΔ και Χρυσής Αυγής, η «Εθνική Ενότητα» θα αποτελέσει ένα παραδοσιακό Δεξιό, πατριωτικό κόμμα που φυσικά στοχεύει στο να ανακόψει τις ψήφους που φεύγουν από το κόμμα του Σαμαρά προς τη Χρυσή Αυγή.

Ποιοι θα είναι στα ψηφοδέλτια

Όπως επιβεβαίωσε ο Μπαλτάκος, γίνονται επαφές με πρώην βουλευτές της ΝΔ. Μιχελάκης και Ντινόπουλος είναι ονόματα που «παίζουν» ενώ ο Μπαλτάκος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επαφών ακόμη και με διαγραφέντες βουλευτές της Χρυσής.

Από τη μεριά του ο Καρατζαφέρης υπογράμμισε πως είναι πολύ νωρίς να ειπωθεί ποιοι θα μπουν στα ψηφοδέλτια, αν και εκτίμησε ότι «στα σχέδια του Αλέξη Τσίπρα είναι και η απόδραση». «Δεν ξέρω αν έχει τα αποθέματα αλλά βρίσκεται σε αδιέξοδο», υποστήριξε.

Ερωτηματικό παραμένει η στάση του Φαήλου Κρανιδιώτη, ο οποίος πρόσφατα διαγράφηκε από τη ΝΔ και σίγουρα αποτελεί μία φυσιογνωμία που θα ήθελαν οι δύο πρωτεργάτες του νέου κόμματος να έχουν στις τάξεις του.

Αξιοσημείωτο είναι πως στο πρόσφατο παρελθόν είχε διαρρεύσει η φήμη πως ο στρατηγός και επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ, Φράγκος Φραγκούλης, είχε ακουστεί ότι θα ηγείτο του νέου κόμματος, κάτι για το οποίο δεν έδειξε ιδιαίτερο ζήλο και ενδιαφέρον.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

τραμπ πυρ

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Ο άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε έλαβε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε από την περιοχή