Καραθανασόπουλος: "Δεν μπορούμε να συμπορευθούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ"

«Δεν μπορούμε να συμπορευθούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ», ξεκαθάρισε το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος, μιλώντας στον Real Fm…

«Δεν μπορούμε να συμπορευθούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ», ξεκαθάρισε το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος, μιλώντας στον Real Fm 97.8 για την πρωτοβουλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με τη διενέργεια δημοψηφίσματος για την «μικρή» ΔΕΗ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδέχεται την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποδέχεται την κυριαρχία των επιχειρηματικών ομίλων», τόνισε ο κ. Καραθανασόπουλος  και πρόσθεσε: «Εμείς ανοίγουμε καθαρά τα χαρτιά μας. Στο θέμα του δημοψηφίσματος βάλαμε καθαρά το δικό μας πλαίσιο και καλούμε τα υπόλοιπα κόμματα να τοποθετηθούν επ’ αυτού του πλαισίου».

Αναφορικά με το νομοσχέδιο για τη «μικρή» ΔΕΗ έκανε λόγο για «μία μάχη επιχειρηματικών συμφερόντων» και υπογράμμισε ότι «η περαιτέρω απελευθέρωση θα επιδεινώσει ακόμη περισσότερο τις συνθήκες διαβίωσης της λαϊκής οικογένειας και δεν πρόκειται να οδηγήσει στην ικανοποίηση της λαϊκής ευημερίας».

«Αν θες να θεραπεύσεις την αιτία που έχει οδηγήσει την κατάσταση στις σημερινές συνθήκες πρέπει να δεις τη συνολική αιτία και όχι το δέντρο αλλά το δάσος συνολικότερα», σημείωσε το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και συμπλήρωσε:

«Πρέπει να μπει ένα συνολικό πακέτο που θα ακυρώνει το σύνολο των νόμων που έχουν ψηφιστεί στα πλαίσια της απελευθέρωσης της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, χωρίς ταυτόχρονα να καλλιεργούμε αυταπάτες ότι φθάνει μόνο αυτό».

 

Μικρούτσικος για Τρέμη: «Νόμιζα ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη όταν είπα για τη σχέση μας» (video)

Μικρούτσικος για Τρέμη: «Νόμιζα ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη όταν είπα για τη σχέση μας» (video)

«Δεν δικαιούμαι αυτά τα πράγματα να τα πω», παραδέχτηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά τη δημοσίευση…

«Καμία Μόνη»: Σπύρος Γραμμένος και Νεφέλη Φασούλη τραγουδούν για τις γυναικοκτονίες (video)

«Καμία Μόνη»: Σπύρος Γραμμένος και Νεφέλη Φασούλη τραγουδούν για τις γυναικοκτονίες (video)

«Στα οδοφράγματα το αίμα σου ρέει το σύνθημά σου το φωνάζουν όλοι. Κορίτσια το έγραψαν…