Καρανίκας για φαρμακευτική κάνναβη: Μου τηλεφώνησε ο ίδιος ο Άδωνης και μου ζήτησε συγγνώμη

«Εμείς δεν κάνουμε μικροπολιτική»

karanikas

Για την αλλαγή στάσης της Νέας Δημοκρατίας στο ζήτημα της φαρμακευτικής κάνναβης μίλησε ο Νίκος Καρανίκας σε συνέντευξή του στην Ευγενία Λουπάκη Στο Κόκκινο, όπου μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να στηρίξει το νομοσχέδιο για την φαρμακευτική κάνναβη, γιατί, όπως χαρακτηριστικά είπε «τον ενδαφέρουν οι ασθενείς που τη χρειάζονται και η Οικονομία».

«Μου τηλεφώνησε ο ίδιος ο Αδωνης Γεωργιάδης και μου ζήτησε συγγνώμη» δήλωσε σήμερα ο σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ένα πρόσωπο που συκοφαντήθηκε όσο λίγοι από τη ΝΔ όταν ήταν αντιπολίτευση.

«Τί έλεγαν για μένα; Ότι είμαι λαϊκής καταγωγής, λες και αυτό αποτελεί μειονέκτημα» αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξής του και προσθέτει:

«Το νομοσχέδιο το δικό μας για την κάνναβη το ψήφισε μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ. Η ΝΔ λέει ότι τώρα κατάλαβε τι ακριβώς σηματοδοτούσε αυτό το νομοσχέδιο και για τους ασθενείς αλλά και για την οικονομία. Πρόκειται για 250 δις επένδυση σε 5 χρόνια και θα πρέπει να είναι κάποιος πολιτικά κομπλεξικός για να πει όχι. Εμείς δεν είμαστε, δεν κάνουμε μικροπολιτική και γι΄αυτό βοήθησα και στη διαμόρφωση του νομοσχεδίου. Μας ενδιαφέρει να προχωρήσει αυτό που σε άλλες χώρες δίπλα μας είναι ήδη κεκτημένο».

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

5700685

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

"Απορριπτέα και επιστημονικά αβάσιμη οποιαδήποτε πρόταση που βασίζεται στο ότι ένα παιδί 12 ετών θα…