Καραμέρος σε Πυργιώτη: Δεν χρειαζόταν να ανεβάσεις την αθλιότητα του Αρκά

«Αγαπητέ Γιώργο έχω κάθε λόγο να αναπαράγω κάτι που πιστεύω απόλυτα», ήταν η πρώτη απάντηση της Μαριάννας Πυργιώτη στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

InCollage 20231106 175227349

Ένα σκίτσο του γνωστού σκιτσογράφου Αρκά στάθηκε η αφορμή για να ανοίξει μια αντιπαράθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Καραμέρου και της δημοσιογράφου Μαριάννας Πυργιώτη με τον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης να σχολιάζει την ανάρτησή της.

Πιο συγκεκριμένα το σκίτσο σχετιζόταν με τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς αλλά και στον τρόπο που η αριστερά γενικότερα αντιμετωπίζει τα δύο μαχόμενα μέρη.

«Woke αριστερά – ριζοσπαστικό Ισλάμ: μια σχέση τόσο παράδοξη όσο και ολέθρια» αναφέρει το σκίτσο απεικονίζοντας έναν λύκο και ένα πρόβατο με το οποίο ήθελε να δείξει ότι υπάρχει μια σχέση αλληλεπίδρασης μεταξύ αριστεράς και Ισλάμ.

Φυσικά η αντίδραση του Γιώργου Καραμέρου ήταν απόλυτα λογική καθώς είναι αδύνατο και άστοχο να συνδέονται δύο τελείως ανόμοια πράγματα, πόσο μάλλον αν στην κουβέντα μπει και η Χαμάς η οποία προβαίνει και σε βίαιες πράξεις.

«κ. Πυργιώτη, αγαπητή Μαριάννα δεν είχατε κανένα λόγο να αναπαράγετε αυτή την αθλιότητα» σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάτω από την ανάρτηση της δημοσιογράφου με εκείνη να απαντά: «Αγαπητέ Γιώργο έχω κάθε λόγο να αναπαράγω κάτι που πιστεύω απόλυτα 😍».

πυργιωτη

Μάλιστα η γνωστή δημοσιογράφος λίγη ώρα μετά από αυτή τη μίνι κόντρα επέστρεψε με νέα της ανάρτηση αναδιπλώνοντας θα έλεγε κάποιος τα αρχικά λεγόμενα της αλλά ασκώντας ξανά απευθείας επίθεση στην αριστερά.

Βάσεις 2024: Άνοδος στις χαμηλόβαθμες σχολές – Ποιες έπεσαν κάτω από 10.000

6238395

Βάσεις 2024: Άνοδος στις χαμηλόβαθμες σχολές – Ποιες έπεσαν κάτω από 10.000

Τη μεγαλύτερη άνοδο σε αριθμό μορίων κατέγραψαν τα τμήματα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,…

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι… άλλοι διάσημοι σημαιοφόροι στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών

Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι… άλλοι διάσημοι σημαιοφόροι στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών

Δις MVP του NBA (2019, 2020), ο Ελληνας άσος θα συμμετάσχει στο Παρίσι στους πρώτους…