Καπραβέλος: Τα self tests είναι μια κοροϊδία

Να πάρει πιο αποφασιστικά μέτρα και να μην κρύβεται πίσω από το δαχτυλό της καλεί την κυβέρνηση ο διευθυντής Β΄ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου

5311313 2

“Κοροϊδία” χαρακτήρισε τα self tests ο διευθυντής Β΄ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου Νίκος Καπραβέλος, καλώντας την κυβέρνηση να πάρει πιο αυστηρά μέτρα και να μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της και τονίζοντας πως η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι δύσκολη και “δεν έχουμε πού να βάλουμε τους ασθενείς”.

“Από τον Αύγουστο έχουμε πει γιατί πρέπει να πάρουμε μέτρα για να μην έχουμε μαύρο Νοέμβρη, μαύρο Δεκέμβρη, μαύρα Χριστούγεννα, και μέτρα δεν παρθήκανε. Γίνανε τεράστια επιχειρησιακά λάθη και τα πληρώνουμε αυτήν τη στιγμή. Αν πάνω σε αυτό το τσουνάμι της Δέλτα έρθει και ένα άλλο τσουνάμι της Όμικρον ή Χ ή Ψ ή Ω, τότε ειλικρινά δεν πρέπει να βγαίνουμε από τα σπίτια μας, όχι να παρθούν μέτρα. Και αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι τα μέτρα μετά τις 3 Ιανουαρίου. Τι σημαίνει μετά τις 3 Ιανουαρίου; Δηλαδή μέχρι τις 3 Ιανουαρίου κάνουμε σύμβαση με τον κορονοϊό ότι δεν θα χτυπήσει την πατρίδα μας και μετά θα πάρουμε μέτρα, τη στιγμή που δεν έχουμε πού να νοσηλεύσουμε τους ασθενείς με Covid από τη Δέλτα; Προφανώς και έπρεπε να παρθούν μέτρα πολύ νωρίτερα”, ανέφερε ο κ. Καπραβέλος μιλώντας στο Open, εκφράζοντας το θυμό του για το γεγονός ότι χάνονται άδικα τόσες ανθρώπινες ψυχές.

Αναφερόμενος στα δωρεάν self tests, σχολίασε: “Τα self tests είναι μια κοροϊδία. Το self test αν θες το κάνεις, αν θες δεν το κάνεις, δεν είναι σοβαρή αντιμετώπιση”.

Τόνισε ακόμα: “Εγώ στους πολίτες απευθύνομαι γιατί αυτούς αντιμετωπίζω και προσπαθώ να πω τις δυσκολίες, ότι αν μολυνθείτε και αρρωστήσετε, στο νοσοκομείο δεν θα βρείτε αυτά που χρειάζεστε. Ομως η Πολιτεία, που έχει όλα τα δεδομένα αυτήν τη στιγμή και ξέρει τι γίνεται στα νοσοκομεία μας, δεν μπορεί να νίπτει τας χείρας της. Πρέπει να πάρει πιο αποφασιστικά μέτρα και να μην κρύβεται πίσω από το δαχτυλό της“.

 

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…