Καπουτζίδης σε Λιάγκα και Σκορδά: «Θα σας άρεσε να σας πω η εικόνα σας με αηδιάζει;» (video)

Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε ανοιχτά στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για τη στήριξη των γονιών του, τα δικαιώματα των γκέι και την πραγματική ισότητα.

kapoutzidis1

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με παρουσιαστές τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδη και μίλησε ανοιχτά για το coming out του, τη στήριξη των γονιών του, τα δικαιώματα των γκέι και την πραγματική ισότητα.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δήλωσε αρχικά ότι:  «Όταν το είπα στους γονείς μου είναι πολλά πολλά χρόνια πίσω, ήταν λίγο ζόρικο, το 1995 ήταν, με άλλη κοινωνία. Με αγκάλιασαν δεν το συζητώ, αλλά ας πούμε η μαμά μου είχε πει τότε “θα ήθελα να είσαι όσο γίνεται πιο διακριτικός”. Τώρα πια η ίδια γυναίκα μου λέει “να συνεχίσεις αυτόν τον αγώνα που κάνεις, ίσως γι’ αυτό να σε έφερε ο Θεός στον κόσμο”. Το βρίσκω σπουδαίο και πολύ μεγάλη εξέλιξη. Κι όντως από την θέση που έχω, νιώθω χρέος μου να κάνω ό,τι καλύτερο».

Γιώργος Καπουτζίδης: «Πρέπει να φτάσουμε στην ισότητα»

«Πρέπει να φτάσουμε στην ισότητα. Άνοιξε το οικογενειακό ή το κληρονομικό δίκαιο και θα δεις ότι δεν υπάρχει πουθενά εκεί μέσα. Ο πολιτικός γάμος και η δημιουργία οικογένειας είναι πλήρης ισότητα και καταλαβαίνω ότι αυτό δυσκολεύει τους Έλληνες. Αλλά πρέπει να κάνουμε και πολλά βήματα μέσα μας σαν κοινωνία και στη συμπεριφορά μας», είπε χαρακτηριστικά ο σεναριογράφος και ηθοποιός.

Έπειτα, ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε με ένα πολύ απλό παράδειγμα για να γίνει ακόμη πιο κατανοητός, ενώ έκανε και την πιο σωστή ερώτηση σε Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα. «Η σειρά ξεκινά με το φιλί δύο ανδρών. Όταν κάποιος βγαίνει και λέει ότι εμένα με ενοχλεί όταν βλέπω δύο άντρες να φιλιούνται και τι θα πω στα παιδιά μου και με προσβάλει αυτό το θέαμα ή την αισθητική. Θα σας άρεσε να έρθω εδώ και να σας πω η εικόνα σας με αηδιάζει; Εγώ, λοιπόν και όλοι οι gay άνθρωποι το ακούμε κάθε μέρα. Πάντα κάποιος βγαίνει», ήταν τα λόγια του.

Μάλιστα, στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «δεν είναι προσβλητικό αυτό; Δεν θέλω να κάνω και κάτι φοβερό, να του πιάσω το χέρι στον δρόμο θέλω. Δεν μπορεί να θες να πιάσεις το χέρι στον σύντροφό σου και να κινδυνεύεις να φας ξύλο ή να σε βρίσουν. Eγκλήματα γίνονται. Σκότωσαν άνθρωπο στο κέντρο της Αθήνας γιατί δεν τους άρεσε η φάτσα του. Κι αν τους ρωτήσεις δεν ξέρουν να σου πουν ποιος το φύτεψε αυτό το μίσος μέσα τους».

Όπως καταληκτικά συμπλήρωσε ο Καπουτζίδης, «oι gay δεν ζητούν να πάρουν τα δικά σας δικαιώματα. Φοβούνται κάποιοι straight μην πάρουν κι αυτό το δικαίωμα και το άλλο. Δεν αφαιρούν όμως κάποιο δικαίωμα από σένα, θέλουν απλά κι αυτοί να έχουν το δικαίωμα να παντρευτούν αν θέλουν».

Έριχναν πυροτεχνήματα στην Πάρνηθα ενώ η Αττική βρισκόταν στο «κόκκινο» για πυρκαγιές (video)

βεγγαλικα πάρνηθα

Έριχναν πυροτεχνήματα στην Πάρνηθα ενώ η Αττική βρισκόταν στο «κόκκινο» για πυρκαγιές (video)

Νέες εικόνες έρχονται στη δημοσιότητα από την Πάρνηθα, οι οποίες δείχνουν ασυνείδητους να συνεχίζουν απτόητοι…