Κάποιος να τον μαζέψει… τον Βασίλη Τσιάρτα

Εμπρηστικό ποστάρισμα  του Βασίλη Τσιάρτα για την αύξηση των κρουσμάτων από τον κορoνοϊό  

59d609d81dc5247c638b46cc

Με ανάρτηση του- που ήδη έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις- ο Βασίλης Τσιάρτας,  με μια ακροδεξιά τοποθέτηση  που χρίζει παρέμβασης εισαγγελέα, καθώς μεταδίδει fake news, αναφέρει ότι η αύξηση των κρουσμάτων στην Αττική προέρχεται από τους «λαθροεισβολείς», όπως αποκαλεί του πρόσφυγες ο  παλαίμαχος διεθνής άσος .

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση του αναφέρει:

«Έσκασε η αναμενόμενη βόμβα. Το 50% των κρουσμάτων στην Αττική οφείλεται στους λαθροεισβολείς. Τα είχαμε χύμα μας ήρθαν κ τσουβαλάτα τώρα»

Ο  Βασίλης Τσιάρτας  αναμφίβολα πλέον είναι ο πλέον άσος της μετάδοσης ψευδών ειδήσεων και της αναπαραγωγής μιας άθλιας ρατσιστικής προπαγάνδας. Το ποδοσφαιρικό του ταλέντο… που κάποτε θαύμασε η ποδοσφαιρική Ελλάδα, χάθηκε μέσα στην μισαλλαδοξία του και το ρατσιστικό του μένος.  

Ας ελπίσουμε ότι θα ισχύσει η ποινή για όσους διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις,  σύμφωνα με το Άρθρο 191 όπου αναφέρει ”Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις με αποτέλεσμα να προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων τιμωρείται με φυλάκιση έως τρία έτη ή χρηματική ποινή”