Κάποιος να πει στον Άρη ότι τέλειωσε η προεκλογική εκστρατεία

Όταν ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ήταν μικρός πρέπει να είχε έφεση στις ζαβολιές, γι’ αυτό και φαίνεται πως είναι επιρρεπής σε…

spiliotopoulos 5

Όταν ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ήταν μικρός πρέπει να είχε έφεση στις ζαβολιές, γι’ αυτό και φαίνεται πως είναι επιρρεπής σε αυτές κι ως ενήλικας. Ύστερα από τον Νικήτα Κακλαμάνη κι ο Βασίλης Καπερνάρος καταγγέλλει τον εξ Αχαΐας ορμώμενο ανθυποψήφιό του πως χρησιμοποιεί το τηλεφωνικό κέντρο 212 12 11 007 προκειμένου να πείσει ψηφοφόρους να μην ψηφίσουν τον έχοντα το χρίσμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων αλλά τον ίδιο. Υπενθυμίζουμε το αυτονόητο, ότι μία ημέρα πριν τις εκλογές απαγορεύεται οποιαδήποτε προεκλογική δραστηριότητα.

«Εδώ και λίγες ώρες δέχομαι δεκάδες καταγγελίες από ψηφοφόρους που μου αναφέρουν ότι δέχονται τηλεφωνικές κλήσεις από τον αριθμό και ακούν το μήνυμα “μην ψηφίσεις Καπερνάρο γιατί θα βγει ο Καμίνης”. Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, όταν οι ψηφοφόροι ρωτούν από πού προέρχεται η κλήση η απάντηση είναι “από τον Άρη Σπηλιωτόπουλο. Είναι γεγονός ότι κάποιοι βρίσκονται σε πανικό, άλλωστε αυτό δείχνει και η δήλωση του Πρωθυπουργού αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή οι νόμοι αυτής της χώρας να εφαρμόζονται και από εκείνους που τους ψηφίζουν», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο κ. Καπερνάρος.