Newsroom

Newsroom

Κάποιος να πει με τρόπο στην κ. Παπακώστα ότι δεν έγινε υπουργός

Η σύνθεση της νέας σκιώδους κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσε είναι η αλήθεια ποικίλα σχόλια -άλλα θετικά και άλλα αρνητικά- φαίνεται όμως πως μπέρδεψε για τα καλά και κάποια από τα στελέχη του κόμματός του τα οποία ονειρεύονται υπουργικές θέσεις, ενώ βρίσκονται στην αντιπολίτευση.

582f40d31dc524bf338b45c0

Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα της βουλευτού Κατερίνας Παπακώστα η οποία ανέλαβε αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας ώστε μαζί με τον Βασίλη Οικονόμου να εποπτεύει τη λειτουργία των κ.κ. Ξανθού και Πολάκη στο υπουργείο Υγείας. Η κ. Παπακώστα φαίνεται πως ενθουσιάστηκε περισσότερο του αναμενομένου από τον ρόλο που της έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξ ου και έσπευσε να τον ευχαριστήσει θερμά μέσω του twitter της.

Μόνο που για κάποιον λόγο τον ευχαρίστησε που της εμπιστεύτηκε το υπουργείο Υγείας. Έγραψε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ τον Κ. Μητσοτάκη, που μου εμπιστεύτηκε το Υπ. Υγείας, από κοινού, με τον Β. Οικονόμου. Αναγνωρίζει το έργο που συνετελέσθη, Το εκτιμώ πολύ». Κάποιος πρέπει να πει με τρόπο στη βουλευτή ότι (ακόμη τουλάχιστον) δεν είναι υπουργός Υγείας, αλλά τομεάρχης του κόμματος το οποίο εκπροσωπεί.


Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…