Καπετάνιος: Τα MeToo, ‘ΣιΤου’ και ‘ΨιΤου’ είναι για τους ξένους – Προχωράμε ακάθεκτοι με το “Super Mammy”

«Προχωρούν ακάθεκτοι και χωρίς να τους επηρεάζει τίποτα από όλα αυτά», είπε ο στενός συνεργάτης του Μάρκου Σεφερλή σχετικά με τις «φήμες κάποιων "άσχετων"» όπως δήλωσε, περί διακοπής της σειράς.

image 6

Ο ηθοποιός, Γιάννης Καπετάνιος, ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς και επί χρόνια συνεργάτης του Μάρκου Σεφερλή σχολίασε το σάλο που έχει ξεσπάσει με αφορμή τη νέα σειρά του τελευταίου στον ΑΝΤ1, “Super Mammy”. Οι δηλώσεις του όπως ήταν αναμενόμενο, προκαλούν νέο κύμα αντιδράσεων, αφού ακολουθούν «κοινή γραμμή» με τη θέση που υιοθετεί και ο γνωστός κωμικός.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός δεν έμεινε μόνο στη στήριξη του καλού φίλου και συνεργάτη του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος όπως ανέφερε, «στοχοποιείται και βάλλεται από παντού», αλλά προσπάθησε να “ακυρώσει” με τις δηλώσεις του το κίνημα #MeToo, την ώρα που στις δικαστικές αίθουσες δικάζονται οι υποθέσεις δύο εκ των διασημότερων εκπροσώπων του καλλιτεχνικού χώρου, οι οποίοι κατηγορούνται για βιασμούς, στον απόηχο των αποκαλύψεων που έγιναν τον τελευταίο χρόνο μέσω του εν λόγω κινήματος.

Ερωτηθείς για το αν ισχύουν οι φήμες που θέλουν τη σειρά του Μάρκου Σεφερλή “Super Mammy” να ρίχνει πρόωρα αυλαία, ο Γιάννης Καπετάνιος ανέφερε μεταξύ άλλων πως όλα αυτά ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας κάποιων “άσχετων” και πως το κανάλι έχει δώσει το “πράσινο φως” για τη συνέχιση της σειράς, τονίζοντας πως προχωρούν ακάθεκτοι και χωρίς να τους επηρεάζει τίποτα από όλα αυτά.

Ωστόσο, δεν έμεινε εκεί και με αφορμή τα αστεία για βιασμούς που προβλήθηκαν στο πρώτο επεισόδιο και προκάλεσαν αιτιολογημένη οργή, ο Γιάννης Καπετάνιος είπε: «Κι αυτά τα #MeToo, ‘ΣιΤου’ και ‘ΨιΤου’, αυτά είναι για άλλους, για ξένους. Εμείς είμαστε υπέρ της ελληνικής μυθοπλασίας και του χιούμορ».

Σε ερώτηση μάλιστα για το αν το χιούμορ αλλάζει ανάλογα την εποχή, ο ίδιος εμφανίστηκε κατηγορηματικός λέγοντας πως “ακούω τα ίδια ανέκδοτα από την εποχή που εγώ ήμουν παιδάκι και με το ίδιο χιούμορ γελάω. Στοχοποιείται ένας άνθρωπος και βάλλεται από παντού και ξέρουμε από πού πηγάζουν όλα αυτά, αλλά δεν μας αγγίζουν. Προχωράμε με το ίδιο κέφι και την ίδια διάθεση να κάνουμε τη δουλειά μας, γιατί αυτή είναι η δουλειά μας. Αν το κάθε Instagram και ο κάθε πικραμένος και αρχόσχολος ασχολείται με όλα αυτά, εμάς δεν μας αφορά. Τη δουλειά μας την κάνουμε εδώ και 40 χρόνια με την ίδια επιτυχία και μας στηρίζει η αγάπη του κόσμου και έναν άνθρωπο, ο οποίος ταίζει 60 οικογένειες είναι κρίμα και άδικο να στοχοποιείται από μία μικρή μερίδα του κόσμου. Ο κόσμος τον αγαπάει και τον χαίρεται και εμείς τον στηρίζουμε γιατί είμαστε χρόνια μαζί του και θα είμαστε δίπλα του όπως ξέρει και ξέρουμε”.

Δείτε το βίντεο

Κασσελάκης: Χειμαρρώδης παρέμβαση με πολλούς αποδέκτες – «Ας μη γίνω ποτέ πρωθυπουργός αν πρέπει να συνεργαστώ με το σύστημα»

6254398

Κασσελάκης: Χειμαρρώδης παρέμβαση με πολλούς αποδέκτες – «Ας μη γίνω ποτέ πρωθυπουργός αν πρέπει να συνεργαστώ με το σύστημα»

Πολλούς αποδέκτες είχε το μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη στα social media