Καπερνάρος: "Να υπογράψει ο υπουργός Δικαιοσύνης την δικαστική απόφαση για το Δίστομο"

cover
NewsRoom 28/10/2014 | 16:16

Σε δήλωση προχώρησε ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Β’Αθήνας Βασίλης Καπερνάρος, με αφορμή την εθνικής επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, καλώντας μάλιστα τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου να υπογράψει την εκτέλεση της αμετάκλητης δικαστικής απόφασης που δικαιώνει τις οικογένειες των Διστομιτών για τις αποζημιώσεις που δικαιούνται.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του κ. Καπερνάρου:   

«Με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε εκείνους που πίστεψαν στην πατρίδα και έδωσαν την ζωή τους γι αυτήν αλλά και στους καθημερινούς ήρωες που υπηρετούν την Εθνική μας ‘Αμυνα υπό τις συνθήκες της απαξίωσης από τις πολιτικές που εφαρμόζονται.

 Είναι οι ήρωες που δεν μιλούν, δεν διαφημίζονται και λένε το δικό τους «ΟΧΙ» συνεχίζοντας το έργο της υπεράσπισης της Ελλάδας και του λαού της.

Εύχομαι, τέλος, η σημερινή ημέρα να αποτελέσει την αφορμή για να υπογραφεί από τον Υπουργό της Δικαιοσύνης η εκτέλεση της αμετάκλητης δικαστικής απόφασης που δικαιώνει τις οικογένειες των Διστομιτών για τις αποζημιώσεις που δικαιούνται. Υπογραφή που δεν μπήκε από κανέναν υπουργό μετά το 2010 για να μην διαταραχθούν, όπως λένε, οι διεθνείς σχέσεις της χώρας μας».