Newsroom

Newsroom

Καπερνάρος: Δεν συμμετέχω σε κανένα υπο δημιουργία κόμμα

«Δεν βρέθηκα σε καμία συζήτηση για τη δημιουργία κόμματος, δεν συνομίλησα με κανέναν εκπρόσωπο του κόμματος αυτού και συνεπώς ΔΕΝ συμμετέχω», έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter, ο πρόεδρος του Ριζοσπαστικού Εθνικού Συναγερμού Βασίλης Καπερνάρος.

56f167741dc524335e8b4b4b

Με αυτό τον τρόπο ο Βασίλης Καπερνάρος απάντησε σε δημοσιεύματα και φημολογίες που τον ήθελαν να συμμετέχει στον νέο πολιτικό, υπό διαμόρφωση, σχηματισμό.

Το koutipandoras.gr επικοινώνησε με τον Βασίλη Καπερνάρο, ο οποίος έκανε το εξής σχόλιο σχετικά με την ανάρτηση-απάντησή του: «Απλά ήταν υποχρέωσή μου να ξεκαθαρίσω το θέμα ώστε να μην αιωρούνται εντυπωσιασμοί και ψευδότητες».

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά: “Επειδή τις τελευταίες εβδομάδες διαβάζω και ακούω πολλά για συμμετοχή μου στην δημιουργία νέου πολιτικού κόμματος, θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Δεν βρέθηκα σε καμία συζήτηση για το συγκεκριμένο κόμμα, δεν συνομίλησα με κανέναν εκπρόσωπο του κόμματος αυτού και συνεπώς δεν συμμετέχω στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία.”

Να υπενθυμίσουμε πως τις τελευταίες ημέρες είδαν το φως διάφορα δημοσιεύματα που ήθελαν το νέο κόμμα, που πολλοί το θεωρούν ως τον «ΣΥΡΙΖΑ της δεξιάς», με πιθανό όνομα το «ΕΘΝΟΣ» να συμπεριλαμβάνει στις τάξεις του πολλά στελέχη της λαϊκής δεξιάς ή του συντηρητικού χώρου και όχι μόνο.

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…