Καπερνάρος: "Αντί τεμενάδων, να απαντήσουμε στις άθλιες προκλήσεις των Τούρκων"

Την σημερινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του κ. Αναστασιάδη και του Ντερβίς Έρογλου σχολίασε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Βασίλης Καπερνάρος,…

kapernaros 4

Την σημερινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του κ. Αναστασιάδη και του Ντερβίς Έρογλου σχολίασε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Βασίλης Καπερνάρος, με ανακοίνωση που εξέδωσε. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μόνο λίγες ώρες πριν από το δείπνο του με τον κ. Αναστασιάδη, ο ηγέτης του ψευδοκράτους Ντερβίς Έρογλου ακολουθεί την γνωστή επιθετική και προκλητική γραμμή της Τουρκικής διπλωματίας και τολμά να αποκαλέσει κατοχική δύναμη τους Ελληνοκυπρίους.

Επειδή η τακτική της τουρκικής διπλωματίας είναι σταθερή εδώ και πολλές δεκαετίες και επειδή οι βλέψεις τους είναι πεντακάθαρες και προφανείς, πρέπει, κάποια στιγμή, αντί να κάνουμε τεμενάδες, να ξυπνήσουμε και να δώσουμε απάντηση στις άθλιες προκλήσεις των Τούρκων. Η κυβέρνηση Σαμαρά αντί να ασχολείται με το πώς θα βρει 180 βουλευτές ας κοιτάξει φεύγοντας να μην αφήσει άλλη μία μαύρη σελίδα στην ιστορία της πατρίδας μας».

 

Στη φυλακή άλλοι 2 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών – Μεταξύ αυτών και ο «Αρκούδος»

Κυκλωμα εκβιαστων

Στη φυλακή άλλοι 2 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών – Μεταξύ αυτών και ο «Αρκούδος»

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν δύο από τους έξι κατηγορούμενους που απολογήθηκαν την Παρασκευή (19/7) για τη συμμετοχή…