"Καθάρισε" τη Μπασκόνια και "βλέπει" τετράδα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Μπασκόνια για τη 14η αγωνιστική της Euroleague, διεύρυνε το ρεκόρ του στο 9-5 και πλέον ισοβαθμεί τόσο με τους Βάσκους, όσο και με τη Ρεάλ, τον Ολυμπιακό και τη Φενέρμπαχτσε, ενώ στην έκτη και έβδομη θέση ακολουθούν η Νταρουσάφακα και η Εφές Αναντολού αντίστοιχα.

585d93771dc524e3748b496a

Οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη σ’ ένα ματς θρίλερ με 69-68 με πρωταγωνιστές τους Καλάθη και Τζέιμς οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στη σπουδαία νίκη της ομάδας τους. 

Το «τριφύλλι» μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε ακόμη και με έντεκα πόντους λίγο πριν από το τέλος της πρώτης περιόδου. Η αστοχία των παικτών του στο δεύτερο δεκάλεπτο ευνόησαν τη Μπασκόνια η οποία έφτασε να προηγείται με τέσσερις στο ημίχρονο, ενώ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου κατάφερε να διευρύνει κι άλλο τη διαφορά φτάνοντας ακόμη και +9. 

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε άμεσα και σταδιακά ανέτρεψε το παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στη τελευταία φάση του, όταν η μπάλα έμεινε στα χέρια των Βάσκων οι οποίοι δεν μπόρεσαν ποτέ να ολοκληρώσουν την τελευταία τους επίθεση. 

Την επόμενη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στο Καζάν όπου θα αντιμετωπίσει την Ούνικς για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Euroleague, ενώ στη συνέχεια θα παίξει στο Φάληρο απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον οποίο άλλωστε θα αναμετρηθεί τρεις φορές μέσα στον Ιανουάριο (για τη Euroleague και το Κύπελλο στο ΣΕΦ και για το πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ). 

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…