"Καθάρισε" τη Βέροια ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» με τον Μάρκους Μπεργκ σε σπουδαία βραδιά, επικράτησαν με 5-0 της Βέροιας και επέστεψαν στις νίκες

58bb180a1dc52427108b4843

Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες με επιβλητικό σκορ πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας πολύ εύκολα της Βέροιας με 5-0, σκορ που θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο ευρύ με τις ευκαιρίες του β’ ημιχρόνου. 

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη με τη δέουσα σοβαρότητα που επιβάλλεται σε αυτού του είδους τις αναμετρήσεις, φρόντισε να καθορίσει από το πρώτο 20λεπτο τη μοίρα του παιχνιδιού, αφού είχε καταφέρει ήδη να διαμορφώσει το 2-0 και δεν αγχώθηκε στο ελάχιστο. 

Μεγάλος πρωταγωνιστής του α’ ημιχρόνου και κατά συνέπεια του παιχνιδιού ήταν ο Μάρκους Μπεργκ που ευστόχησε στα δύο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του «τριφυλλιού» (χέρι του Μίλιεβιτς το 17′ και χέρι του Αντονιάν στο 37′) ενώ έδωσε και την ασίστ στον Κλωναρίδη που έκανε το 2-0. 

Μεγάλο κέρδος για τους «πράσινους» εκτός από την εξαιρετική συνεργασία για ακόμα μια φορά των Μπεργκ-Κλωναρίδη, ήταν η παρουσία του Χατζηγιοβάνη που αντικατέστησε τον Εμποκού (υπέστη ελαφριά διάσειση σε σύγκρουση με τον Αντονιάν) και πρόλαβε να πιστώσει στο ενεργητικό του μια ασίστ. 

Από την άλλη μεριά, το… καράβι της Βέροιας οδηγείται ολοταχώς προς ναυάγιο, αφού υπέστη την 7η συνεχόμενη ήττα της και η εικόνα της δεν δείχνει ότι μπορεί να σώσει το οτιδήποτε από τη φετινή χρονιά. 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…