Κανονικά θα διεξαχθεί το Σάββατο ο τελικός Κυπέλλου

Η παρωδία με το εάν τελικά θα διεξαχθεί ή όχι ο τελικός Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ το Σάββατο το βράδυ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο έφτασε στο τέλος της. Έτσι φαίνεται τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

NewsRoom 05/05/2017 | 15:14

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που είχαν οι αρμόδιοι φορείς στο Βόλο, αποφασίστηκε πως ο Τελικός Κυπέλλου θα γίνει κανονικά καθώς τα προβλήματα ξεπεράστηκαν ή θα ξεπεραστούν εντός των επόμενων 24 ωρών.

Οι αρμόδιοι φορείς έδωσαν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις στη ΓΓΑ για ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και σύμφωνα με πληροφορίες, ο υφυπουργός Αθλητισμού έδωσε με τη σειρά του το «πράσινο φως».

Σημειώνεται πως με τη χθεσινοβραδυνή ανακοίνωση μετά τη σύσκεψη στα γραφεία της ΓΓΑ, ο κ. Βασιλειάδης είχε αποφασίσει αναβληθεί ο τελικός Κυπέλλου κυρίως για λόγους νομιμότητας εξαιτίας του θέματος που προέκυψε με τα εισιτήρια.

Διαβάστε το φιάσκο με τα εισιτήρια και δείτε φωτογραφίες: Αυτοψία koutipandoras.gr στο γήπεδο του Τελικού: Με αυτήν την αρίθμηση στα καθίσματα πώς να έβγαιναν τα εισιτήρια; (ΦΩΤΟ)