Newsroom

Newsroom

Κανιβαλιστική ανάρτηση στελέχους της ΝΔ: «Θέλω την Κούνεβα για καθαρίστρια» (εικόνα)

Λίγες ώρες μετά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και τη νίκη της ΝΔ ήταν αρκετή ώστε στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επικοινωνήσουν για ακόμα μια φορά τον άθλιο πολιτικό πολιτισμό του κόμματος. Με μια μισάνθρωπη, σεξιστική και κανιβαλιστική ανάρτηση, στέλεχος της ΝΔ έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για την Κωνσταντίνα Κούνεβα.

ΝΔ 0 2

Ο Κώστας Στεφανίδης ο οποίος όπως δηλώνει πρόκειται για τον Συντονιστή Ετεροδημοτών της ΝΔ, «σχολίασε» την μη εκλογή της Κωνσταντίνας Κούνεβα στο Ευρωκοινοβούλιο με μια ανάρτηση γεμάτη κανιβαλισμό. Συγκεκριμένα έγραψε ότι: «Τώρα που η Κούνεβα του Σύριζα δεν εξελέγη Ευρωβουλευτής, ξέρει κανείς αν θα γυρίσει στη δουλειά; Ψάχνω γυναίκα για γενική το Σάββατο και δεν έχω βρει ακόμα!»

Χωρίς να ντραπεί, το στέλεχος της ΝΔ σχολίασε με τον συγκεκριμένο τρόπο μία από τις σοβαρότερες υποθέσεις – δολοφονικού τύπου – εργοδοτικής επίθεσης, αποδεικνύοντας το ήθος του πολιτικού χώρου στον οποίο ανήκει. Φυσικά, το εν λόγω σχόλιο είχε θετική ανταπόκριση στους διαδικτυακούς -εξίσου κανίβαλους- φίλους του.

 

Το συγκεκριμένο στέλεχος φαίνεται ότι δεν είναι άγνωστο και στην ηγεσία του κόμματος, καθώς στο προφίλ του εμφανίζονται εικόνες του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Σημειώνεται ότι μόλις το θέμα άρχισε να γνωστοποιείται, το εν λόγω στέλεχος της ΝΔ κατέβασε το σχόλιο από το λογαριασμό του.  

Τέμπη: Εντυπωσιακό γκραφίτι αφιερωμένο στη μνήμη της άτυχης Κέλλυς σε λύκειο της Καλαμαριάς

CropImage 20

Τέμπη: Εντυπωσιακό γκραφίτι αφιερωμένο στη μνήμη της άτυχης Κέλλυς σε λύκειο της Καλαμαριάς

Το έργο έκανε την εμφάνισή του στο 6ο Λύκειο Καλαμαριάς, όπου είναι μαθήτρια η 17χρονη…

Στο πλευρό Ελλήνων αθλητών της ξιφασκίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

ξοφασκια

Στο πλευρό Ελλήνων αθλητών της ξιφασκίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής, την παράταση χρήσης του ΟΑΚΑ από την Ελληνική Ομοσπονδία…