Κανένα τείχος δεν είναι αδιαπέραστο και ειδικά αυτό του Ντόναλντ Τραμπ

Η 8χρονη Lucy Hancock απέδειξε ότι το τείχος του Τραμπ στο Mεξικό είναι απλά άλλο ένα εμπόδιο....

AP 19210103564382

Ο Αμερικάνος πρόεδρος κατά την επίσκεψή του στο Σαν Ντιέγκο τον προηγούμενο μήνα ανακοίνωσε πως το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό θα είναι απροσπέλαστο. 

O Rick Weber, ιδρυτής του αναρριχητικού πάρκου Muir Valley στο Rogers του Κεντάκι , είχε αντίθετη γνώμη και έτσι αφού πρώτα δήλωσε στο περιοδικό Time ότι «δεν μπορείς να πεις σε έναν ορειβατικό αναρριχητή σε καλή φυσική κατάσταση, ότι υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να αναρριχηθεί», δημιούργησε μόνος του το δικό του αντίγραφο του τείχους, βασισμένο στις επίσημες διαστάσεις που έχουν δοθεί.

Αυτό το Σαββατοκύριακο σκοπεύει να προσκαλέσει αναρριχητές να παρακολουθήσουν το Φεστιβάλ αναρρίχησης Rocktoberfest στο φαράγγι του Κόλπου στο Κεντάκι, καθώς και να αγωνιστούν προκειμένου να σκαρφαλώσουν το αντίγραφο στον ταχύτερο δυνατό χρόνο.

Πολλοί έχουν ήδη δοκιμάσει τις δυνατότητες τους στο σκαρφάλωμα συμπεριλαμβανομένης και της 8χρονης Lucy Hancock, η οποία δεν χρησιμοποίησε ούτε σχοινιά, ούτε άλλα εξαρτήματα για να ανέβει το τοίχος, παρά μόνο μια συσκευή ασφαλείας.

Η Lucy παρά το νεαρό της ηλικίας της αγαπά την πολιτική όσο αγαπά και την αναρρίχηση. «Για εκείνη τα πράγματα είναι απλά. Αν κάποιος πεινάει και εσύ έχεις τα μέσα να του δώσεις φαγητό, για ποιο λόγο να μην το κάνεις;»αναφέρει η μητέρα της, Karla Hancock.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…