Newsroom

Newsroom

Κανένα πρόβλημα για τα ελληνικά εμπορικά σήματα με το όνομα Μακεδονία

Η ελληνική κυβέρνηση «είναι αποφασισμένη να δουλέψει στενά με τους γείτονές της στα Βαλκάνια και να αναζωογονήσει όλους τους τομείς συνεργασίας προς όφελος των λαών της περιοχής», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, στο ρωσικό δίκτυο «Sputnik».

papadimoulis 1021x576 2

 Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «η επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από το ελληνικό Κοινοβούλιο είναι μια πολύ θετική εξέλιξη» και πρόσθεσε πως «η Βόρεια Μακεδονία έχει ήδη ξεκινήσει να αναγνωρίζεται από κράτη διεθνώς με το νέο συνταγματικό της όνομα».
 
Επίσης, τόνισε ότι «η Συμφωνία των Πρεσπών δεν επηρεάζει την ισχύ των ελληνικών εμπορικών σημάτων με το όνομα Μακεδονία», υπογραμμίζοντας πως «οι διατάξεις της για τα εμπορικά σήματα είναι απολύτως συμβατές αφενός με το ευρωπαϊκό κεκτημένο, αφετέρου με το διεθνές δίκαιο και ιδίως τη Σύμβαση της Μαδρίτης για την εμπορική ιδιοκτησία». «Τα σήματα που έχουν καταχωρηθεί από ελληνικές επιχειρήσεις σε εθνικό, ευρωπαϊκό ή διεθνές επίπεδο και εμπεριέχουν αναφορές στην Μακεδονία είναι απολύτως προστατευμένα, συμπεριλαμβανομένων των αγροτικών προϊόντων», υπογράμμισε ο κ. Παπαδημούλης.

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…