Κανένα ένταλμα ακόμη σε βάρος του Δ. Λιγνάδη

«Ζητήσαμε επιστήμη ενημέρωση από τις αρχές και μας είπαν ότι μέχρι στιγμής δεν αναζητείται. Συνεπώς δεν υπάρχει ένταλμα», αναφέρει ο δικηγόρος του. 

NewsRoom 20/02/2021 | 17:33

Στη ΓΑΔΑ προσήλθε σήμερα το μεσημέρι αυτοβούλως ο Δημήτρης Λιγνάδης με τον δικηγόρο του, Νίκο Γεωργουλέα. Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός αποχώρησε λίγο αργότερα από τη ΓΑΔΑ, καθώς ενημερώθηκε ότι δεν εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης είπε στο «Πρώτο Θέμα» ότι μετέβη αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ με τον δικηγόρο του και δήλωσε στους αστυνομικούς τη διεύθυνσή του, προσθέτοντας ότι είναι στη διάθεση της αστυνομίας. Στη συνέχεια, αποχώρησε. 

To protothema.gr αναφέρει ότι επικοινώνησε με τον Δ . Λιγνάδη, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι μετέβη αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ μαζί με το δικηγόρο του και δήλωσε στους αστυνομικούς τη διεύθυνσή του προσθέτοντας ότι είναι στη διάθεση της αστυνομίας.  «Δεν είμαι στο σπίτι μου. Δεν είμαι στη ΓΑΔΑ. Είμαι σε ένα φιλικό σπίτι. Ξέρω τι υπάρχει από το πρωί. Η παραφιλολογία φτιάχνει ένα κλίμα πιεστικό πολλές φορές και δεν μπορώ να το συντηρήσω.  Μέχρι πρότινος έλεγαν ότι υπάρχουν εντάλματα και δεν υπάρχει τίποτα». 

Ο δικηγόρος του κ. Νικολαος Γεωργουλέας είπε ακόμα στο protothema.gr ότι  ζήτησαν «επιστήμη ενημέρωση από τις αρχές και μας είπαν ότι μέχρι στιγμής δεν αναζητείται. Συνεπώς δεν υπάρχει ένταλμα».