Κάνει τα πάντα ο Ανδρουλάκης για να αλλάξει την πτωτική πορεία του ΠΑΣΟΚ: Eυθεία επίθεση κατά Κασσελάκη (video)

Η σύγκρουση ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, παίρνει φωτιά καθώς η δεύτερη θέση μοιάζει σαν μήλο της έριδος, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να προσπαθεί να αλλάξει την πτωτική δημοσκοπική πορεία του κόμματος του 50 ημέρες πριν τις ευρωεκλογές

androulakis kasselakis

Μια ακόμη προσπάθεια να δικαιολογήσει την πτωτική δημοσκοπική πορεία του ΠΑΣΟΚ, έκανε Νίκος Ανδρουλάκης, με την ευθεία επίθεση που εξαπέλυσε το πρωί της Κυριακής στο Mega. Oπως δήλωσε το πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «προτιμώ να είμαι χρήσιμος για την πατρίδα μου, παρά ένας ευχάριστος διασκεδαστής» αναφερόμενος σαφώς στον Στέφανο Κασσελάκη.

Και εξήγησε ως εξής τη φράση αυτή:

«Αν κάποιος πολίτης θέλει να στείλει μήνυμα στη Νέα Δημοκρατία, αξίζει να ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ, γιατί όσες ήττες έχει υποστεί το σύστημα εξουσίας του κ. Μητσοτάκη προέρχονται από δικές μου πρωτοβουλίες είτε στο θέμα των υποκλοπών είτε στο θέμα των Τεμπών είτε στις δημοτικές εκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί ως χρυσός χορηγός. Για παράδειγμα, όταν αναδεικνύουμε τα ψέματα επί μια εβδομάδα του Πρωθυπουργού και των υπουργών του για τη διαρροή των email στην κα Ασημακοπούλου δείχνοντας πόσο αναξιόπιστοι είναι, και βγαίνεις και λες: “φέρτε διεθνείς παρατηρητές”, πετάς τη μπάλα στην κερκίδα».

 

«Ψάχνει «σωσίβιο» για τη διαφαινόμενη αποτυχία»

Από την Κουμουνδούρου απάντησαν αμέσως, σχολιάζοντας ότι είναι «σε πανικό ο κ. Ανδρουλάκης, λασπολογεί ψάχνοντας σωσίβιο για την διαφαινόμενη αποτυχία του».
Συγκεκριμένα, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν:

«Σήμερα έδειξε για μια ακόμη φορά τον πανικό του και κατέφυγε στη γνωστή μέθοδο της λασπολογίας, ψάχνοντας «σωσίβιο» για τη διαφαινόμενη αποτυχία στις προσεχείς ευρωεκλογές. Έφτασε μάλιστα σε σημείο να προσβάλει ακόμη και τους προοδευτικούς ψηφοφόρους διερωτώμενος αν προτιμούν διασκεδαστές».

«Να του επισημάνουμε ότι ελάχιστοι πλέον τον ακούν ακόμη και από το εσωτερικό του ίδιου του ΠΑΣΟΚ του οποίου ηγείται, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Στέφανος Κασσελάκης κάνουν ουσιαστική αντιπολίτευση στη δεξιά του κ. Μητσοτάκη. Έκαστος εφ ‘ω ετάχθη» καταλήγουν οι ίδιες πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

 

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Καταγραφή 2

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Δραματικές στιγμές στο Villa Park πριν το παιχνίδι της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό