Κάνει ο Άδωνις ζημιά στη ΝΔ;

Η επίθεση των "Παραπολιτικών" στον Κυρανάκη και σε αυτόν που αντιγράφει

Τι γίνεται εκεί στη Νέα Δημοκρατία; Το κλίμα μάλλον δεν είναι και πολύ καλό, και αυτό βγαίνει προς τα έξω…

Πρόσφατα το in.gr του πρώην ΔΟΛ, νυν ΔΟΜ (δημοσιογραφικού οργανισμού Μαρινάκη), χαρακτήρισε “Γκούφη” τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς πηγαίνει από γκάφα σε γκάφα. Η συγκεκριμένη αναφορά του in.gr: “Στη ΝΔ επιτέλους ανακάλυψαν τη θεωρία και την πρακτική του «ώριμου φρούτου» και σταμάτησαν τη διαρκή έκθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μέχρι τώρα ήταν σαν να προσπαθήσουν να κερδίσουν το διαγωνισμό για την καλύτερη μίμηση του Γκούφι”.

Εξάλλου, τα “Παραπολιτικά”, επίσης μαρινακικών αισθημάτων, πριν λίγες μέρες κατακεραύνωσαν την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας για την επιλογή της να πάρει “μεταγραφή” τον Πέτρο Τατσόπουλο, ενώ ο εκδότης των «Παραπολιτικών» και στενός συνεργάτης του Μαρινάκη, Γιάννης Κουρτάκης, στράφηκε κατά του Κώστα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας: “Να διεκδικείς το καινούργιο και να κάθεσαι δίπλα στον έμπορο όπλων, κολλητό του Καμμένου, δύσκολα επιτυγχάνειs τον στόχο σου. Ντροπη για τον Κώστα Μπακογιάννη να κάθεται δίπλα στον Χατζημηνά. Και απογοήτευση για όσους έχουν πιστέψει στο «νέο»”.

Τώρα, στο στόχαστρο των “Παραπολιτικών” μπαίνει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης. Σε ένα ανυπόγραφο άρθρο, τονίζεται πως είναι “τεράστιο” το κόστος για την ΝΔ και προσωπικά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη από τις εμφανίσεις του Κ. Κυρανάκη, ο οποίος χαρακτηρίζεται από το δημοσίευμα αλαζών, επηρμένος και αχάριστος.

Αυτό που μάλιστα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το γιατί όλα αυτά: “Ο νεαρός Κυρανάκης, προφανώς υπό το άγχος της εκλογής του, από μετριοπαθής, έχει μετεξελιχθεί (τουλάχιστον στο δημόσιο λόγο του) σε ένα πολιτικό που απλώς μιμείται τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Άδωνη Γεωργιάδη”.

Δεν είναι δηλαδή απλώς ένα “πέσιμο” (προφανώς βάσει ατζέντας) στον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, αλλά ένα πέσιμο στον Άδωνη Γεωργιάδη, αφού τα “Παραπολιτικά” κρίνουν ότι ο πρώτος κάνει ζημιά στη ΝΔ, αντιγράφοντας τον δεύτερο.

Τα μαχαίρια έχουν βγει για τα καλά…