Τα πάνω κάτω: Ο Καμπουράκης αναρωτιέται ποιος είναι ο Πρωθυπουργός και ειρωνεύεται Μητσοτάκη (video)

Τα πάνω κάτω έχουν φέρει οι παρακολουθήσεις - O Καμπουράκης δεν κρατήθηκε και ειρωνεύτηκε απίστευτα τον Μητσοτάκη

Την έντονη ενόχληση του για την άμεση εμπλοκή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων έδειξε δημόσια ο Δημήτρης Καμπουράκης στον αέρα της εκπομπής του.

Όλα ξεκίνησαν όταν η πολιτική συντάκτρια Σοφία Φασουλάκη επαναλάμβανε διαρκώς ότι ο Πρωθυπουργός δεν γνώριζε για τις παράνομες παρακολουθήσεις.

Η διαρκής επανάληψη της παραπάνω φράσης στο πλαίσιο του ρεπορτάζ που «έδινε» σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων και τον απόρρητο φάκελο Τσίπρα που έλαβε από τον Χρήστο Ράμμο, οδήγησαν στην έντονη αντίδραση του Δημήτρη Καμπουράκη.

«Αν ήταν έτσι, άλλος ήταν τότε Πρωθυπουργός» απάντηση στην κ. Φασουλάκη η οποία επέμενε να λέει ότι ο Πρωθυπουργός ούτε γνώριζε ούτε είχε δώσει εντολή για αυτές τις παρακολουθήσεις.

Μάλιστα, στη συνέχεια είπε με επίσης πολύ ειρωνικό ύφος ότι «τώρα έχουμε τον Πρωθυπουργό που ψηφίσαμε», πιθανότατα εννοώντας ότι τώρα που έφυγε ο Δημητριάδης, ο Μητσοτάκης ξανάγινε Πρωθυπουργός.

Βέβαια, ακόμα και αυτό να εννοούσε ο κ. Καμπουράκης, είναι σαφές ότι το πρόσωπο του Μητσοτάκη έχει χάσει κάθε αξιοπιστία.

 

 

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Τι ισχύει για σχολεία, εμπορικά καταστήματα και delivery

ΕΚ - χιονι

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Τι ισχύει για σχολεία, εμπορικά καταστήματα και delivery

Ισχυρή σύσταση για τηλεργασία στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα - Τροποποιήσεις στα δρομολόγια λεωφορείων…