Καμπαγιάννης για Μητσοτάκη: «Αυτή ήταν πάντα η Δεξιά – Πατριδοκάπηλη, εθνικιστική και επικίνδυνη»

«Αυτή ήταν και αυτή είναι πάντα η Δεξιά: πατριδοκάπηλη, εθνικιστική, επικίνδυνη. Τα ξερονήσια για τους διαφωνούντες είναι στο πολιτικό της DNA» αναφέρει σε ανάρτησή του ο γνωστός δικηγόρος

5004841 1

«Κήρυγμα μισαλλοδοξίας κ ολοκληρωτισμού, που θέτει τους διαφωνούντες εκτός πατρίδας» χαρακτήρισε ο γνωστός δικηγόρος, Θανάσης Καμπαγιάννης την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με την ψηφοφορία στην Βουλή για τα Rafale και τις φρεγάτες.

Μέσα από τη συγκεκριμένη ανάρτηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφήνει σκληρές αιχμές για όσους την καταψηφίσουν αλλά ακόμα και για όσους ψηφίσουν «παρών», αναφέροντας συγκεκριμένα ότι «Ακόμα και το “παρών” σημαίνει απών από το εθνικό μέτωπο».

Ο Θανάσης Καμπαγιάννης ανάρτησε τη σχετική φωτογραφία από τον λογαριασμό του πρωθυπουργού, αναφέροντας ότι «Αυτή ήταν πάντα η Δεξιά: πατριδοκάπηλη, εθνικιστική, επικίνδυνη. Τα ξερονήσια για τους διαφωνούντες είναι στο πολιτικό της DNA. Ντροπή σ’ όσους τα καταπίνουν αυτά κ καμώνονται το “κέντρο”».

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Κάθε πολιτική διαφωνία σταματά εκεί που ξεκινά το συμφέρον της πατρίδας».

Τάδε έφη Κυριάκος Μητσοτάκης. Κήρυγμα μισαλλοδοξίας και ολοκληρωτισμού, που θέτει τους διαφωνούντες εκτός πατρίδας.

Αυτή ήταν και αυτή είναι πάντα η Δεξιά: πατριδοκάπηλη, εθνικιστική, επικίνδυνη. Τα ξερονήσια για τους διαφωνούντες είναι στο πολιτικό της DNA.

Ντροπή σ’ όσους τα καταπίνουν αυτά και καμώνονται δήθεν το «κέντρο».