Καμπαγιάννης: Φούσκες Κασιδιάρη για να αποφύγει την φυλακή

Ως επιθανάτιο ρόγχο του ναζιστικού μορφώματος, σχολιάζει ο συνήγορος πολιτικής αγωγής των Αιγύπτιων αλιεργατών, Θανάσης Καμπαγιάννης τη σημερινή εμφάνιση Κασιδιάρη στην αίθουσα τελετών του Εφετείου. 

NewsRoom 21/10/2020 | 13:19

Μετά τη λήξη της αποδεικτικής διαδικασίας, ο Κασιδιάρης, πανικόβλητος εν όψει της απόφασης για την αναστολή ή μη της ποινής του, εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο και πέταξε μια αστεία στρακαστρούκα, σχολιάζει ο Θανάσης Καμπαγιάννης.  

Ο δικηγόρος αναφέρεις ότι ο καταδικασμένος χρυσαυγίτης, επικαλέστηκε στοιχεία από έγγραφα άρσεων απορρήτων ήδη γνωστά και αναγνωσθέντα στο δικαστήριο, στα οποία αναφέρεται το τηλέφωνο του στελέχους της τότε κυβέρνησης Σαμαρά, Βαρτζόπουλου.

Όπως διευκρινίζει ο κ. Καμπαγιάννης, πρόκειται για αστειότητες: έχει ήδη προκύψει ότι η ΗΓΕΣΙΑ της Χρυσής Αυγής μιλούσε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ και ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ με τον Γενικό Γραμματέα της τότε κυβέρνησης Σαμαρά Παναγιώτη Μπαλτάκο. Αν ο Κασιδιάρης ψάχνει να βρει τη σχέση της εγκληματικής οργάνωσης με την τότε κυβέρνηση, ας απευθυνθεί στον συνεργάτη του στη Βουλή χρυσαυγίτη Ζούμπο ο οποίος τον ενημέρωνε για τις κατευθύνσεις που έδινε ο Μπαλτάκος για την ψήφο της Χρυσής Αυγής σε νομοσχέδια της τότε κυβέρνησης. Επί πεντέμισι χρόνια δεν έρχονταν στο δικαστήριο. Και τώρα που καταδικάστηκαν και επίκειται η φυλάκισή τους, θυμήθηκαν τη δικογραφία την οποία χαρακτήριζαν “γελοία”.

Κακοπαιγμένο θέατρο για τους τελευταίους αφελείς, επιθανάτιος ρόγχος του ναζιστικού μορφώματος, καταλήγει στην ανάρτησή του.