Καμπαγιάννης: “Ελάχιστα τα περιθώρια ελιγμών στην κυβέρνηση” μετά τις απανωτές εγκληματικές αποτυχίες

Ο δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης, γνωστός από τη δίκη της Χρυσής Αυγής, με ανάρτησή του στο facebook στηλιτεύει τους κυβερνητικούς χειρισμούς στη διαχείριση της πανδημίας και αφήνει μήνυμα αισιοδοξίας ενάντια στην κυβερνητική πολιτική. 

Ο δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης, γνωστός από τη δίκη της Χρυσής Αυγής, με ανάρτησή του στο facebook στηλιτεύει τους κυβερνητικούς χειρισμούς στη διαχείριση της πανδημίας. Μιλά για την κοινωνική απονομιμοποίηση της κυβέρνησης και την επερχόμενη κατάρρευσή της με μορφή χιονοστιβάδας. Ενώ στενεύει ο κλοιός για την κυβέρνηση, η ορμπανοποίηση στα ΜΜΕ δε θα τους γλυτώσει και το μόνο που επιφέρει είναι να μην αντιληφθούμε μιντιακά το μέγεθος της χιονοστιβάδας της αλλαγής που έχει ξεκινήσει να κατρακυλάει. 

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε:

“Η επιμονή της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων για το άνοιγμα μόνο δημοτικών και νηπιαγωγείων (και όχι όλων των σχολείων όπως προανήγγειλε ο Πέτσας), η άρνηση της Εκκλησίας να συμμορφωθεί με το κλείσιμο την ημέρα των Θεοφανείων, ακόμα και η παρέμβαση της Σακελλαροπούλου στην Εφημερίδα των Συντακτών το Σαββατοκύριακο:
Η κυβέρνηση χάνει την ηγεμονία. Τα περιθώρια ελιγμών όταν έχεις χτίσει το αφήγημά σου πάνω σε ένα σενάριο απόλυτης επιτυχίας και κυριαρχίας είναι ελάχιστα, όπως φάνηκε από τον σημερινό μη-ανασχηματισμό. Δεν χρειάζονται δημοσκοπήσεις για να το καταλάβεις. Η μονοφωνία των ΜΜΕ το μόνο που θα καταφέρει είναι ότι η στιγμή της μετατροπής της ποσότητας σε ποιότητα θα είναι εκρηκτική.”