Καμμένος: Όσοι ονειρεύονται τη ρήξη με τον ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να ονειρεύονται μέχρι το 2019 ίσως και μέχρι το 2023

«Όσοι ονειρεύονται τη ρήξη της συνεργασίας μας με τον ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να ονειρεύονται μέχρι το 2019 ίσως και μέχρι το 2023» είπε σε συνέντευξη του ο υπουργός Άμυνας στον ΑΝΤ1.

NewsRoom 24/02/2017 | 11:24

Ο κ Καμμένος έδωσε απάντηση στον Νίκο Φίλη και την κριτική που άσκησε για τα εξοπλιστικά και τη συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ. τονίζοντας ότι «θα ξαναμπλοκάρουμε όποιον κ. Φίλη έχει ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές της συνεργασίας μας».

Ο Πάνος Καμμένος σημείωσε ότι απαντά ως υπουργός σε ερωτήσεις που κατατίθενται στη Βουλή, πρόσθεσε ότι «δεν έχει γίνει καμία ερώτηση, εκτός από αυτή του ΠΑΣΟΚ», για να υπογραμμίσει: «Δεν έχει αποφασιστεί τίποτα για τα εξοπλιστικά. Δεν "ψωνίζω" εγώ, η Βουλή θα αποφασίσει».

«Όταν ο κ. Φίλης επιτέθηκε κατά των Ποντίων τον μπλοκάραμε, όταν επιτέθηκε κατά της Ορθοδοξίας τον μπλοκάραμε, θα ξαναμπλοκάρουμε όποιον κ. Φίλη έχει ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές της συνεργασίας μας» σημείωσε ο κ. Καμμένος, λέγοντας ότι με τον πρωθυπουργό «έχουμε πιο σοβαρά θέματα να συζητήσουμε».

Αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση έκανε λόγο για νίκη της κυβέρνησης και «χωρίς να παρθεί κανένα μέτρο που να πλήττει τον λαό, έχουμε αλλαγή της πολιτικής λιτότητας και της στάσης της Ευρώπης».

Τοποθετήθηκε, τέλος και για την τελευταία υπόθεση των δύο Τούρκων κομάντος λέγοντας ότι θα αποφασίσει η ελληνική δικαιοσύνη.

Αναφερόμενος στις προκλητικές ενέργειες της Άγκυρας έκανε λόγο για απώλεια ψυχραιμίας από την πλευρά της Τουρκίας. «Η Τουρκία έχει αποφασίσει να κλιμακώσει την κρίση» συμπλήρωσε ο κ. Καμμένος, για να προσθέσει ότι «διεξάγεται ένας πρωτοφανής “μιντιακός” πόλεμος για γεγονότα που δεν υπάρχουν». Ανέφερε ακόμη ότι «στην περιοχή βρίσκεται συνεχώς σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού και σκάφος του Λιμενικού Σώματος...Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι απόλυτα ψύχραιμες και έτοιμες να απαντήσουν σε οποιαδήποτε απειλή της εθνικής κυριαρχίας».