Newsroom

Newsroom

Καμμένος: Θα συζητήσω με τον Πολύδωρα

Από τη Νέα Δημοκρατία στους Ανεξάρτητους Έλληνες; Πιθανόν αυτή να είναι η πορεία του διαγραφέντος από την κοινοβουλευτική ομάδα της…

Από τη Νέα Δημοκρατία στους Ανεξάρτητους Έλληνες; Πιθανόν αυτή να είναι η πορεία του διαγραφέντος από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ βουλευτή Βύρωνα Πολύδωρα, καθώς ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αποκάλυψε πως θα έχει τις επόμενες μέρες συνάντηση μαζί του.

“Τον αγαπώ και τον ψήφισα. Έκανε τη σύγκρουσή του, λίγο αργά για μένα. Παραμένει όμως ακόμη μία σημαντική προσωπικότητα. Με το Βύρωνα πάντα συζητούσα, συζητώ και θα συζητάω. Θα έχουμε συνάντηση τις επόμενες μέρες”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Παράλληλα, ο Πάνος Καμμένος απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο συνεργασίας του κόμματός του με τη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και τη Χρυσή Αυγή.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κόντρα του με τον Άδωνι Γεωργιάδη, σχολιάζοντας ότι ο υπουργός Υγείας λειτουργεί “ως υστερικός” απέναντί του, ενώ για το θέμα με τον ξενώνα στην Ικαρία υποστήριξε πως υπάρχουν αποδείξεις και είναι κατατεθειμένες στην εφορία. “Εγώ δεν εκβιάζομαι, ούτε θα κάνω πίσω. Θα τους τσακίσω ακόμη κι αν με κάψουν ζωντανό”, ξεκαθάρισε.