Καμμένος: "Θα κάνουμε τα πάντα για να φύγει η Τρόικα και τα Μνημόνια"

Η Ελλάδα χρειάζεται να αλλάξει ρότα, να σταματήσει η πολιτική της λιτότητας, τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.…

kammenos 0

Η Ελλάδα χρειάζεται να αλλάξει ρότα, να σταματήσει η πολιτική της λιτότητας, τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Σε ερώτηση αν βλέπει την προοπτική να φύγει η Τρόικα από την Ελλάδα και να εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας ο κ. Καμμένος απάντησε: “Το να φύγει η Τρόικα είναι αυτό που πρέπει να γίνει πρώτα. Πρόεδροι βγαίνουν, έρχονται και φεύγουν. Αυτό που απαιτείται αυτή τη στιγμή είναι η Ελλάδα να αλλάξει ρότα. Το καράβι της πατρίδας μας πάει προς τα βράχια”

“Η ανεργία η συνεχής ύφεση, το κλείσιμο και το λουκέτο των επιχειρήσεων, η έλλειψη οράματος και ελπίδας δείχνουν ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε αυτή την πολιτική της λιτότητας που επιβάλλει η κ. Μέρκελ, την πολιτική της συνεχούς υποχώρησης στην εθνική κυριαρχία της χώρας, την πολιτική της υψηλής φορολόγησης. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να φύγει η Τρόικα. Θα κάνουμε την πρόταση που πιστεύουμε ότι θα συμβάλει στο να υπάρχει η επόμενη λύση. Από τη στιγμή που θα φύγει η Τρόικα και τα Μνημόνια δεν τελειώνουν με ανακοινώσεις. Εάν συνεχιστεί η πολιτική αυτή μέχρι το 2047 θα υπάρχει επιτήρηση. Θα υπάρχει, δηλαδή, απώλεια εθνικής κυριαρχίας”, επισήμανε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. προσθέτοντας:

“Εμείς αυτό θα το σταματήσουμε εδώ. Η Ελλάδα πρέπει να έρθει πίσω στα χέρια των Ελλήνων και μετά από αυτό θα έχουμε τη δυνατότητα και να εκλέξουμε πρόεδρο και να προχωρήσουμε στις υπόλοιπες θεσμικές αλλαγές. Δεν μιλάμε για αναθεώρηση Συντάγματος μιλάμε για Συντακτική Βουλή που μπορεί να πάρει αυτές τις αποφάσεις”.

Το πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ ενέκρινε σχέδιο επιθετικής και αμυντικής δράσης

iran pyrayloi

Το πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ ενέκρινε σχέδιο επιθετικής και αμυντικής δράσης

Η συνεδρίαση του πολεμικού υπουργικού συμβουλίου του Ισραήλ ολοκληρώθηκε μετά από αρκετές ώρες διαβουλεύσεων