Καμμένος: "Θα δώσω χαρτί καλής προϋπηρεσίας σε όποιον θέλει τώρα να προσκυνήσει τη Συγγρού"

Ο Πάνος Καμμένος κάλεσε όποιον στο κόμμα του θέλει να διαπραγματευτεί με την εξουσία να φύγει τώρα κι εκείνος θα…

kammenos 12

Ο Πάνος Καμμένος κάλεσε όποιον στο κόμμα του θέλει να διαπραγματευτεί με την εξουσία να φύγει τώρα κι εκείνος θα του δώσει χαρτί καλής προϋπηρεσίας για να προσκυνήσει την Συγγρού, αν το θέλει. Μιλώντας ο ίδιος στην έναρξη της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων μίλησε για πόλεμο χωρίς κανένα ηθικό ενδοιασμό, για εξαγορά βουλευτών που φεύγουν χωρίς λόγο, «αφού τη μια ημέρα είναι μαζί μας και την επομένη κάνουν δήλωση αποχώρησης», την ώρα που η κυβέρνηση ψάχνει 180 βουλευτές για να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Την ίδια ώρα, ο κ. Καμμένος άνοιξε τις πόρτες του κόμματός του προς όλους όσοι αντιτίθενται στα μνημόνια, παρότι τα ψήφισαν κάποια στιγμή ή συμπορεύθηκαν με κομματικούς σχηματισμούς που τα ψήφισαν. Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι πρόκειται για συνεργασία κι όχι για ένταξη των στελεχών αυτών στους Ανεξάρτητους Έλληνες, ενώ υποστήριξε πως έχουμε κυβέρνηση Σημίτη με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά.

Παραλλήλως, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανακοίνωσε την εκ βάθρων αναδιάρθρωση των οργανωτικών δομών του κόμματος, λέγοντας ότι αλλάζουν όλα και ξεκινούν από την αρχή. Επισήμανε πως ίσως ήταν λάθος η εμπλοκή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά πρόσθεσε πως δεν μετανιώνει γι’ αυτό: «Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη. Σταματά κάθε διάλογος και χτίζουμε το κίνημα από την αρχή. Σπάστε τις καρέκλες στο κόμμα, να βγούμε στις γειτονιές», σημείωσε ο κ. Καμμένος.

Τόνισε, επίσης, πως πολλοί εντός κι εκτός Ελλάδας επιθυμούν να μην υπάρχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αλλά υποσχέθηκε πως δεν πρόκειται το κόμμα του να συμβιβαστεί όσο πόλεμο κι αν δεχθεί, στον οποίο απέδωσε και το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών μαζί με τον αποκλεισμό από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ειδικώς σε σύγκριση με το Ποτάμι, καθώς και στη μειωμένη χρηματοδότησή του.

 

 

 

 

 

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…