Newsroom

Newsroom

Καμμένος στους Financial Times: Θέλουμε εκλογές, η χώρα χρειάζεται νέα οικονομική πολιτική

«Θέλουμε εκλογές, γιατί η χώρα πρέπει να σχεδιάσει μία νέα οικονομική πολιτική, που θα περιλαμβάνει μία αναδιάρθρωση χρέους, το συντομότερο…

kammenos 4

«Θέλουμε εκλογές, γιατί η χώρα πρέπει να σχεδιάσει μία νέα οικονομική πολιτική, που θα περιλαμβάνει μία αναδιάρθρωση χρέους, το συντομότερο δυνατό», δηλώνει σε συνέντευξή του στους Financial Times ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, προβλέποντας για το μέλλον τον σχηματισμό μίας νέας κυβέρνησης συνασπισμού στην οποία δε θα συμμετέχουν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

«Το μεγάλο πρόβλημα με αυτήν την κυβέρνηση είναι ότι παίρνει εντολές από την κ. Μέρκελ και δε λειτουργεί ως ανεξάρτητο κράτος», επισημαίνει ο Π. Καμμένος. «Δεν μπορεί η χώρα όπου γεννήθηκε η δημοκρατία να διοικείται με e-mail από το Βερολίνο».

Αναφερόμενος στη ρητορική του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ και την πρόσφατη παρέμβαση Στουρνάρα, ο κ. Καμμένος κάνει λόγο για τρομολαγνεία, στην οποία βοηθά και η Κομισιόν.

Όσο για το αν όλοι οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα ακολουθήσουν τη γραμμή του κόμματος και δε θα ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε καμία από τις τρεις ψηφοφορίες, ο Πάνος Καμμένος «εμφανίζεται όχι και τόσο σίγουρος», όπως σχολιάζουν οι Financial Times: «Είναι δύσκολο, δεδομένης της κατάστασης. Αλλά πρέπει όλοι να μείνουμε πιστοί στην αντιμνημονιακή εντολή που μας έδωσαν οι Έλληνες πολίτες στις τελευταίες εκλογές»

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

giatros nosokomeio eurokinissi kontarinis 708 3

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

Την πραγματική κατάσταση με την οποία είναι αντιμέτωποι γονείς και παιδιά στην Αργολίδα, τις ημέρες…