Καμμένος: "Ποιος θα μείνει έξω από την φυλακή για την ΔΕΗ;" (video)

«Είμαστε η μόνη χώρα που μπορούμε να έχουμε ενεργειακή αυτονομία όσο κατέχουμε τη ΔΕΗ» υποστήριξε από το βήμα της Βουλής…

panos kammenos

«Είμαστε η μόνη χώρα που μπορούμε να έχουμε ενεργειακή αυτονομία όσο κατέχουμε τη ΔΕΗ» υποστήριξε από το βήμα της Βουλής ο Πάνος Καμμένος που υποστήριξε τη δυνατότητα του λιγνίτη να εξασφαλίσει την αυτονομία της χώρας για πολλές δεκαετίες λέγοντας ότι τα 3,3 δισ. τόνοι λιγνίτη που δίνονται, μπορούν να μετατραπούν σε 420 δισ. λίτρα καυσίμου που αν πολλαπλασιαστούν με 1,40 που είναι η σημερινή τιμή λίτρου του καυσίμου, αποδίδουν 588 δισ. ευρώ.

«Ποιος θα μείνει έξω από την φυλακή όταν θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη για αυτούς που αποφάσισαν για τη ΔΕΗ;» αναρωτήθηκε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο κ. Καμμένος δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει ότι ο κ. Σαμαράς πριν από το φθινόπωρο του 2010 διακήρυττε ότι η ΔΕΗ και η ενέργεια της χώρας δεν παραδίδεται.

«Η μικρή ΔΕΗ δεν πωλείται για οικονομικούς ή αναπτυξιακούς λόγους», είπε, «πρόκειται για έγκλημα», αφού η ίδια η ΔΕΗ έχει αποδείξει ότι μπορεί με δική της χρηματοδότηση να προβεί σε επενδύσεις, όχι μόνο για να καλύπτει τις ανάγκες της χώρας, αλλά για να εξάγουμε και ρεύμα.

Όπως είπε ο Πάνος Καμμένος οι ΑΝΕΛ ζητούν δημοψήφισμα «όχι για να καλύψουμε συνδικαλιστές, αλλά για να καλύψουμε την περιουσία των Ελλήνων και των παιδιών μας».

Κατήγγειλε δε την κυβέρνηση ότι δίνει το 30% των καταναλωτών, νομοθετώντας ότι τα προσωπικά τους στοιχεία θα είναι στη διάθεση του αγοραστή, αλλά και πως αύριο το ΤΑΙΠΕΔ θα μπορεί να πουλήσει όλο το ποσοστό της ΔΕΗ.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη