Newsroom

Newsroom

Καμμένος: Όταν λένε οικουμενική σημαίνει κυβέρνηση συγκάλυψης

Την θέση των ΑΝΕΛ για μία ακόμα φορά ότι θα συνεργαστούν μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ, επανέλαβε ο πρόεδρος τους Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην ΕΡΤ

2364464

Την θέση των ΑΝΕΛ για μία ακόμα φορά ότι θα συνεργαστούν μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ, επανέλαβε ο πρόεδρος τους Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Όπως τόνισε ο Πάνος Καμμένος η θέση αυτή συνεχίζει να ισχύει καθώς η ΝΔ του Μεϊμαράκη επέλεξε να είναι η ΝΔ του Σαμαρά: «Δηλαδή να είναι… η ΝΔ η οποία υπερασπίζεται ως συνήγορος υπεράσπισης το ΠΑΣΟΚ και όλα τα σκάνδαλα. Επιθυμεί συγκάλυψη. Όταν λένε οικουμενική σημαίνει κυβέρνηση συγκάλυψης, σε τέτοια κυβέρνηση δεν θα συμμετέχουμε».

Εκτίμησε παράλληλα ότι από τη ΝΔ υπάρχουν στελέχη που θα εκλεγούν τα οποία είναι του μεσαίου χώρου, παλιοί καραμανλικοί, οι οποίοι μπορούν να έρθουν και να πλαισιώσουν την προσπάθεια την κοινή μαζί με τον Αλέξη τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αποκλείοντας την συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ δήλωσε πως με το Ποτάμι έκανε προσπάθεια «στο ντιμπέιτ με τον κ. Θεοδωράκη στα εθνικά θέματα να μας πει τις απόψεις του».
Και συμπλήρωσε: «Τον ρώτησα για τη Θράκη, τον ρώτησα για το όνομα της Μακεδονίας, για μας είναι σοβαρά θέματα, όπως είναι τα θέματα της θρησκείας».

Πρόσθεσε ότι οι ΑΝΕΛ θα μπουν στη Βουλή και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά με πάνω από 6 μονάδες από την ΝΔ.

(φωτο eurokinissi)