Καμμένος: "Να μπει η χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να πάψει να πληρώνει τοκοχρεολύσια"

Την άποψη ότι η χώρα θα πρέπει να μπει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να σταματήσει να πληρώνει τοκοχρεολύσια, εξέφρασε…

kammenos1 6

Την άποψη ότι η χώρα θα πρέπει να μπει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να σταματήσει να πληρώνει τοκοχρεολύσια, εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σε δήλωσή του, στο πλαίσιο επίσκεψής του στη ζώνη του Περάματος.

«Αυτή είναι η λύση για να υπάρξει ανάπτυξη και για να υπάρξει μια άλλη μέρα, θα πρέπει άμεσα να πούμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό», ανέφερε ο Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κάλεσε τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τους άλλους αρχηγούς των κομμάτων, «αντί να δημιουργούν τεχνητό κλίμα πόλωσης, να σκεφτούν ότι υπάρχουν 2.100.000 άνεργοι, 2.100.000 οικογένειες ανέργων και 3.000.000 ανασφάλιστοι».

Τέλος, πρότεινε «τα χρήματα τα οποία δίνονται σε τραπεζίτες και σε ημέτερους να δοθούν για την ανάπτυξη της χώρας, για να βρουν δουλειά οι Έλληνες άνεργοι και να μπορέσουν οι επιχειρήσεις να προσλάβουν ξανά νέους εργαζόμενους».

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

λεκατσα

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ως φοιτήτρια στη Φαρμακευτική τότε, η Μέλπω Λεκατσά, έστησε μαζί με άλλους φοιτητές ένα πρόχειρο…