Καμμένος: Μόνο με παρέμβαση στη Συρία μπορεί να αντιμετωπιστεί το μεταναστευτικό

Στην πολιτική του διάσταση έθεσε το θέμα των προσφύγων ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ προτείνοντας λύση ώστε…

picture 10 1

Στην πολιτική του διάσταση έθεσε το θέμα των προσφύγων ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ προτείνοντας λύση ώστε να μην γίνει η Ευρώπη αποθήκη ψυχών.

«Τόσα εκατομμύρια πρόσφυγες και μετανάστες που μπαίνουν μέσα δεν αντιμετωπίζονται με κανέναν τρόπο και όχι σίγουρα πολεμικά» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Μόνο με παρέμβαση στη Συρία μπορεί να αντιμετωπιστεί το μεταναστευτικό, εκτίμησε ο κ. Καμμένος.  

Σε ερώτηση για το αν η χώρα ήταν έτοιμη να δεχθεί ένα τόσο μεγάλο κύμα προσφύγων ο κ. Καμμένος είπε ότι το κύμα δεν το δεχόμαστε, το κύμα έρχεται. Τα πράγματα είναι σε τόσο εκρηκτική κατάσταση που πέραν του μεταναστευτικού υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και με τη τζιχάντ. 

Μάλιστα ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε σφοδρή κριτική για την όλη στάση της ΕΕ στο ζήτημα ενώ κατηγόρησε την Γερμανία και συγκεκριμένα την Άνγκελα Μέρκελ και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ότι εκείνη τη νύχτα στις Βρυξέλλες ήθελαν να σκοτώσουν την Ελλάδα. «Στόχος του Σόιμπλε και της Μέρκελ ήταν σκοτώσουν την Ελλάδα, να γίνει η χώρα αποθηκευτικός χώρος ανθρώπων» είπε χαρακτηριστικά.