Newsroom

Newsroom

Κατάθεση Καμμένου -Βαξεβάνη για τον χρηματισμό βουλευτών

Kατέθεσε ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου για τις καταγγελίες περί απόπειρας δωροδοκίας βουλευτών, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος…

2198948

Kατέθεσε ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου για τις καταγγελίες περί απόπειρας δωροδοκίας βουλευτών, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.
Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης, ο κ. Καμμένος είπε ότι «η Δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί απερίσπαστη να ολοκληρώσει την έρευνα , να φτάσει το μαχαίρι μέχρι το κόκκαλο, όχι όπως την τελευταία φορά που έκλεισε άρον άρον τη δικογραφία».
«Εγώ κατέθεσα όλα τα στοιχεία , οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεσμευόμαστε να φτάσουμε την υπόθεση μέχρι τέλους. Μέχρι να πέσει η χούντα των δανειστών. Ζητάω να έρθουν όλα τα στοιχεία από το ΣΔΟΕ για να φανεί τι έχει διακινηθεί ενώ κατέθεσα και σε σχέση με τον κ. Σούκουρα», είπε και πρόσθεσε: «Σας θυμίζω ότι και στην υπόθεση Κοσκωτά τις βαλίτσες δεν τις κουβαλούσαν οι λόρδοι».
Στην κατάθεση του ο Κώστας Βαξεβάνης έδωσε πληροφορίες που έφτασαν στο HOT DOC  και δημοσιεύονται στο τεύχος που κυκλοφορεί με θέμα τους  χρηματισμούς  και τους  εκβιασμούς  βουλευτών για την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας .

  Διαβάστε στο HOTDOC που κυκλοφορεί


 

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…