Newsroom

Newsroom

Καμμένος: "Η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ είναι πάνω από 8 μονάδες"

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο Αιγάλεω τόνισε ότι «κάθε ψήφος στη ΝΔ είναι χαμένη ψήφος», ενώ εξέφρασε…

kammenos omilia

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο Αιγάλεω τόνισε ότι «κάθε ψήφος στη ΝΔ είναι χαμένη ψήφος», ενώ εξέφρασε τη πεποίθηση ότι το κόμμα του θα μπει στη Βουλή. «Από τις 26 του μήνα, οι ΑΝΕΛ, ως μέλος της νέας κυβέρνησης, θα διαπραγματευτούμε σκληρά για το καλό της πατρίδας και το συμφέρον της. Δεν θα δεχθούμε όμως εκβιασμούς» είπε ο κ. Καμμένος.

«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη από τις 25 Ιανουαρίου. Το εγγυόμαστε», δεσμεύτηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ζητώντας από τους Έλληνες να κλείσουν τα τηλέφωνα στις εισπρακτικές εταιρείες. «Πότε δεν προδώσαμε και δεν είπαμε ψέματα στους Έλληνες, εμείς δεν κάναμε κωλοτούμπα» πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, εξαπολύοντας επίθεση σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ.

«Οι εκστρατείες του τρόμου τελείωσαν. Ο ελληνικός λαός τους έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια. Ο ελληνικός λαός δεν φοβάται κύριε Σαμαρά, ο ελληνικός λαός δεν εκβιάζεται κύριε Βενιζέλο, ο ελληνικός λαός δεν εξαγοράζεται κύριε Παπανδρέου, ο ελληνικός λαός ζει στο Αιγάλεω και όχι στα σαλόνια της διαπλοκής κύριε Θεοδωράκη» φώναξε εξαπολύοντας επίθεση στα τρία αυτά κόμματα. 

Στη συνέχεια είπε ότι η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ είναι πάνω από 8 μονάδες. «Οι εκλογές έχουν σχεδόν τελειώσει. Η διαφορά πρώτου και δεύτερου είναι πάνω από 8 μονάδες» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι τίθεται το δίλημμα αν θέλει «ο λαός μια αλαζονική κυβέρνηση αυτοδυναμίας ή μια κυβέρνηση με την συμμετοχή των ΑΝΕΛ». 

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.