Newsroom

Newsroom

Καμμένος: Η Ελλάδα "ασπίδα" κατά του Ισλαμικού Φονταμενταλισμού

Οι τουρκικές δυνάμεις εξασθενούν από την εμπλοκή τους στον πόλεμο της Συρίας και προσπαθούν να εξάγουν τα εσωτερικά τους προβλήματα στο εξωτερικό, υπογράμμισε από τη Λάρισα ο υπουργός εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος με αφορμή τις πρόσφατες τουρκικές απειλές, αλλά και τις παραβιάσεις του εναέριου χώρου.

57eb9d6b1dc524285c8b4699 1

Η πατρίδα μας δέχεται συνεχείς απειλές από την μεριά της γείτονος. Δέχεται απειλές και προσβολές του διεθνούς δικαίου, με παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου. Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις απαντούν. Δεν υπάρχει κανένα αεροπλάνο το οποίο παραβιάζει τον εθνικό εναέριο χώρο που να μην αναχαιτίζεται είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.

Τέλος, ο υπουργός επεσήμανε πως παρά την κατάσταση που επικρατεί στη Μέση Ανατολή, στην Μεσόγειο και Βόρεια Αφρική, η Ελλάδα αποτελεί πυλώνα σταθερότητας απέναντι στον ισλαμικό φονταμενταλισμό που απλώνεται σε όλη τη Δύση.

Η Ελλάδα με στενές σχέσεις στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε, με διμερείς σχέσεις με το Ισραήλ και τον Αραβικό κόσμο, με την Κύπρο την Ιορδανία και την Αίγυπτο, χτίζει ένα σημαντικό άξονα σταθερότητας, κατέληξε ο υπουργός εθνικής Άμυνας.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…