Καμμένος: "Είναι ξεκάθαρο ότι ζούμε μέρες του '65-Η Δικαιοσύνη θα πρέπει να κάνει πράγματι έρευνα"

«Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη συνάντηση και τη συζήτηση που είχαμε και την αποδοχή…

kammenos 3

«Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη συνάντηση και τη συζήτηση που είχαμε και την αποδοχή καταρχήν, της πρότασης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τα «κόκκινα» δάνεια των Ελλήνων πολιτών, των πολιτών που είναι θύματα της κρίσης, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που – όσες δεν έχουν κλείσει – βρίσκονται αυτή τη στιγμή υπό την απειλή του λουκέτου και νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό ότι αυτή η πρόταση γίνεται δεκτή από την αξιωματική αντιπολίτευση», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για τα «κόκκινα» δάνεια και πρόσθεσε:

«Θα προσπαθήσω να κάνω τις επαφές και με τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης. Θεωρώ ότι είναι ένα πρώτο βήμα για να μπορέσουμε να δείξουμε στον ελληνικό λαό ότι υπάρχει η άλλη λύση. Μια άλλη λύση που δεν θα εξαρτάται ούτε από τις αποφάσεις της κυρίας Μέρκελ ούτε από τις αποφάσεις των τραπεζιτών.

Την ώρα που η σημερινή απερχόμενη κυβέρνηση ασχολείται με τη διαγραφή των δανείων των κομμάτων τους ή των συμφερόντων που τη στηρίζουν, κάποιοι πρέπει να ενδιαφερθούν για τον ελληνικό λαό. Μπορούμε να βρούμε τα κοινά σημεία κρατώντας ο καθένας τις δικές του «κόκκινες γραμμές» για να προχωρήσουμε στο αύριο».

Σε ερώτηση για το είναι πιο πολλά αυτά που ενώνουν ή αυτά που χωρίζουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε τα δύο κόμματα να μετέχουν σε μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, ο κ. Καμμένος τόνισε:

“Αυτά θα τα αποφασίσει ο ελληνικός λαός. Εμείς κάνουμε ένα δημόσιο διάλογο, έντιμο διάλογο, ανοιχτό διάλογο, μπροστά στις κάμερες. Αυτόν τον δημόσιο διάλογο θα τον συνεχίσουμε για να βρεθεί η καλύτερη λύση για το καλό των Ελλήνων και για την προσπάθεια να επανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία και την αξιοπρέπεια των πολιτών”.

Σε ερώτηση για το αν η θεματολογία της συνάντησης επεκτάθηκε και σε άλλα ζητήματα, όπως για παράδειγμα η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπογράμμισε:

“Τα θέματα της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας νομίζω ότι αφορούν την επόμενη ημέρα των εκλογών και σε αυτό είναι κάτι το οποίο συμφωνούμε δημόσια. Δεν είναι ανάγκη να το κάνουμε σε κλειστή συζήτηση. Ναι, η απόφαση είναι να μην στηρίξουμε τη σημερινή κυβέρνηση με την εκλογή ενός Προέδρου Δημοκρατίας ο οποίος το μόνο που θα κάνει είναι να παρατείνει τη ζωή αυτής της απερχόμενης κυβέρνησης”.

Ο κ. Καμμένος τέλος, κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα της παρέμβασης της Δικαιοσύνης μετά τις δηλώσεις του Πάνου Σκουρλέτη για χρηματισμό βουλευτών.

“Για το θέμα της παρέμβασης της Δικαιοσύνης, καταρχήν πιστεύω ότι η κ. Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου τον πρώτο που πρέπει να καλέσει είναι τον υπουργό, τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος στις 21-4-2012 είχε αναφερθεί στα «τριάντα αργύρια» του κ. Συμπιλίδη, του ανθρώπου του κ. Σαμαρά. Θα είναι πιστεύω μια ενδιαφέρουσα κατάθεση”, επεσήμανε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και κατέληξε:

“Το δεύτερο είναι η κ. Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να δείξει την ίδια ευαισθησία και να επεκτείνει την έρευνά της στην οποία εμείς θα καταθέσουμε και θα συνεισφέρουμε για τη χρήση των διωκτικών μηχανισμών του κράτους, όπως το ΣΔΟΕ, όπως οι διάφορες υπηρεσίες που επισκέφθηκαν βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που παραμένουν, αλλά και αρκετούς που έφυγαν. Είναι ξεκάθαρο ότι ζούμε μέρες του ΄65. Η Δικαιοσύνη θα πρέπει να κάνει πράγματι την έρευνα για αυτήν τη βρώμικη περίοδο, αν και όλοι οι πολίτες έχουν καταλάβει από πριν τι συνέβη”.

 

Κέιτ Μίντλεντον: Σάλος στα social media για τη «σωσία» – «Αν πιστεύεις ότι είναι η Kate, πρέπει να τσεκάρεις την όρασή σου…» (video)

AP22007351527410

Κέιτ Μίντλεντον: Σάλος στα social media για τη «σωσία» – «Αν πιστεύεις ότι είναι η Kate, πρέπει να τσεκάρεις την όρασή σου…» (video)

Λίγο καιρό μετά τον χαμό που προκάλεσε μια επεξεργασμένη φωτογραφία της, η Κέιτ Μίντλεντον βρίσκεται…

Θρήνος για τον 33χρονο Μανώλη που έχασε τη ζωή του από φωτοβολίδα – Είχε τραυματιστεί και παλιότερα (video)

φωτοβολίδα Μανώλης

Θρήνος για τον 33χρονο Μανώλη που έχασε τη ζωή του από φωτοβολίδα – Είχε τραυματιστεί και παλιότερα (video)

Τα νέα στοιχεία για την τραγωδία στην με τον 33χρονο Μανώλη που έχασε τη ζωή…

Ακρίτα για Καρυστιανού: «Σηκώνει στις πλάτες της τον λυγμό και τον θυμό ενός ολοκλήρου λαού»

Ακρίτα Καρυστιανού 1536x814 1

Ακρίτα για Καρυστιανού: «Σηκώνει στις πλάτες της τον λυγμό και τον θυμό ενός ολοκλήρου λαού»

Η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της στήριξε για ακόμα μια φορά την Μαρία Καρυστιανού και…

«Θετικές» συζητήσεις για ανακωχή στη Γάζα, που έχει μετατραπεί σε «υπαίθριο νεκροταφείο»

γαζα γυναικα

«Θετικές» συζητήσεις για ανακωχή στη Γάζα, που έχει μετατραπεί σε «υπαίθριο νεκροταφείο»

Εντεινόμενες ανησυχίες πως θα ενσκήψει λιμός που «χρησιμοποιείται ως πολεμικό όπλο»